2 hónapos babám eddig nem volt hasfájós de most evés után fél órával elkezd sirni. Lehetséges hogy hasfájós a babám?
nálunk 3 dolog vált be. 1. infacol
2. az ha a két térdét összefogod,és a mellkasához nyomod,ekkor rotyogtatni fog.
3. az egyik kezedre fektesd hasra. phu tehát: a kezedbe hasra forditod és az egyik kezed beteszed a hasa alá. remélem érthetően elmagyaráztam.
hasfájástünetei:
- ha sir a lábát felhúzza
- ha simogatod a hasát akkor megnyugszik
Nekem a gyerekorvos mindig azt mondta, hogy a hasfájásnak valami oka van, csak úgy nem fáj a pocijuk. Nálunk az általam itt Laktoherb tea okozta, amint abbahagytam, elmúlt a hasfájása. Gondold át, mit eszel-iszol, hátha emgtalálod a baj forrásást. Valaki itt írta, hogy őt a rizs is puffasztotta például...
A másik ok lehet, hogy már jelentősen többet eszik, így több elvegőt is nyel, esetleg 5 perc szopi után meg lehet próbálni büfiztetni, amjd ismét folytatni az evést. Persze ha ez nagyon megviseli őt, akkor nem kell erőltetni.
A lábak tornáztatása jó ötlet, ne ijedj meg, ha sok puki jön, az a cél, hogy kijöjjön és ne maradjon benn;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!