A pici fiam ma 3 hetes és hasfájós! Evés után nagyon ritka ha büfizik! Hogy tudnék rajta segíteni hogy ne fájjon a pocakja!?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 15:17
1/4 anonim válasza:
Pedig kellene az a büfi! Nekem is volt olyan, hogy nem nagyon jött. Én mindig úgy csinálom, ha nem jön büfi 2 percig, akkor hanyadt döntöm a lábamon, gagyarászok neki és egy pár perc múlva ismét megpróbálom büfiztetni. Ha akkor sem jön, akkor megismétlem mégegyszer, ilyenkor már tuti jön.:) Valahogy ki kell csalogatni azt a büfit, mert ettől is fájhat a pocak :( Remélem tudtam segiteni!!
2/4 anonim válasza:
Szia,
hasfájásra nekünk nagyon bevált az Infacol, minden etetés előtt adom. A büfézésen én is szoktam úgy segíteni mint az előző anyuka, fektesd hanyatt az ágyon pár másodpercre, majd vedd föl, ha kell ismételd. Ahogy fejlődik egyre egyszerűbb lesz, könnyebben jön ki.
3/4 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok, a baba hasa fájhat csak a tejtől, csak a tápszertől és a kettőtől együtt is, ezt 3-4 hónaposan általában kinövik. Egyén függő, nehéz segíteni rajta, van akinek az angol víz ill. az espumizan is bevált.
4/4 anonim válasza:
Én a kezdetektől Mecsek baby teát adtam a fiamnak. 2 dl vízbe 1 percre raktam bele 1 filtert és minden evés elött adtam neki infacolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!