Irnatok jo mosoport, mert kisfiamnak az aranyos ruhacskai fakultak, lehet a hofok nem jo (40fok)?
Mit használsz egyébként? A 40 fok önmagában nem szabadna, hogy kifakítsa őket.
Érdemes kifordítva mosni őket akár. Én nem bonyolítom túl a kérdést, egy ősrégi mosógépem van (7 éves), szinte csak alap programokat tud, és olcsó mosószert használok, mert nem állunk vmi jól. Dosia Color, 5kg-ot veszem 1600-ért, volt már, hogy egy hónapig is kitartott, és jó az illata, kiszedi a foltokat, nem fakít.
Ugyanazt használom, mint a 2. válaszoló :) Nem fakult egy ruha sem.
Bár egyik szer sem az olcsó kategória :(
Én is Dreft babamosószert használok születése óta, és minden ruháját külön mosom 40 fokon, most 2 éves. Szerintem az, hogy mikori a mosógép, nem számít, az enyém is 15 éves mosó és szárítógép egyben, de még működik, igaz, már kétszer kell centrifugálni, hogy egyszer sikerüljön:)
Nem fakulnak egyáltalán sem a felnőtt, sem a gyerekruhák. Mind forma és színtartó, az egész családé, pedig 5-en vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!