Hol tudnék ilyet venni a kisfiamnak? És mennyiért?
Újat szeretnék neki venni és ilyet...
Egyébként ha vki használ ilyet a babájának mi a véleménye róla? Tényleg csöpögésmentes?
Szerintem sz@r, de ez az én véleményem. :D
A DM-ben vettem. A lányom nem tud inni belőle, de másik csőrösből sem, szóval ez nem az itató hibája.
De a miénknek állandóan kicsúszik az ivócsőr része. Belesüllyed a karikába.
Hú,hát elgondolkodtattál most azon,h akkor vegyek-e ilyet vagy sem....
Egyébként milyen árban volt?
Arra nem emlékszem sajnos. De ha jól emlékszem, olyan 1600 Ft körül volt anno. Amúgy nekünk épp azért, mert beljebb csúszott a csőr, ott szivárgott is belőle.
És amikor le akarom csavarni a fejet, akkor a karika lejön, az ivócsőr meg az üvegen marad. De lehet, hogy csak a miénk hibás. Hátha más is válaszol, akkor kiderül. :)
Nem csak a tietek hibás. Az én kisfiamnak ilyen van, csak zöld a teteje. Ő szeret belőle inni, csak az a rossz, hogy mindig figyelgetnem kell, hogy az a műanyag átlátszó izé belecsúszott-e a vizébe, mert ha igen, akkor kicsi gyorsabban jön a víz, mint kéne. Na és persze akkor nem csöpögésmentes.
Amúgy én is DMben vettem.
Nekünk eggyel egyszerűbb változat van, az szelepes.
Az én lányom sem tud belőle inni.. olyan nehezen jön belőle, hogy "behorpad a homloka"... Kivettem belőle a szelepet, így meg nem csöpögésmentes. :S
Akkor én leszek a kivétel...
lányom szeret belőle inni és teljesen csöpögés mentes! Arra kell figyelni, hogy amikor a szelepet rakod vissza (mondjuk tisztítás után) jól vissza kell nyomni. Nekem még sosem fordult elő, hogy használat közben jött volna le. Olyan már volt, hogy nem jól raktam össze és folyt kicsit, akkor szétszedtem összeraktam és kész! Teljesen meg vagyunk vele elégedve (pedig előtte kb 6 itatót próbáltunk)!
DM-ben vettem, sajnos már nem emlékszem mennyibe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!