Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány db bodyja és rugija van...

Hány db bodyja és rugija van babádnak?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre,minnél nagyobb,annál több kell,mert egy nap 2 leeszi vagy összenyálazza a bodyt. Nekünk 7 db van bodyból
2012. febr. 15. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is rengeteget vettünk + kaptunk. GYÖNYÖRŰEKET. Nagyon szép márkás ruhákat és én is rendeltem le netről. Kb megtippeltük hogy mikor mekkora lesz hogy úgy legyen szezonja.

Hát kislánykámra csecsemőként 62es mérettel kezdtünk ami a 3. méret volt és hűvösebbre szántuk. Ezzel még nem is volt baj. De 4 hónaposan már a 9 hónaposakra való 80 cm hosszúságúak kellettek a kő kemény télbe amik nálunk majdnem a strandidős verzió plusz vékony kabátkák. Hát bánom, hogy így bevásároltunk még kismamaként. Túllihegtem a dolgot az biztos. Nekünk ráadásúl minden méretből pl bodyk legalább 60 dbból álltak. Azt hittem majd alig lesz erőm mosni meg időm stb...kabátkák legalább 20/méret...Csináltattunk egy hatalmas gardróbszekrényt neki ami egy külön helyiség és a szobájából + a fürdőjéből nyílik. ÓÓÓÓ és rugdalózót soha nem tudtam ráadni. Anynira utálta első perctől fogva hogy kifeszítette magát.

Volt néhány db ruci amit azért tudtunk hordani de az a horribilis ruhamennyiséghez képest...semmi...

Hát így úgy vagyunk, hogy heti egyszer elviszem magammal vásárolni amikor mi is megyünk és a család bevásárol. De egy méretből mindig vannak kedvenceim. Volt olyan is, hogy megvettünk kb 10 felsőke 5-6 nadrág stb...(többet nem szoktunk venni, mert nem adom rá úgyse azon a héten, ráadásúl nem is lenne annyi ruhaválaszték:D) És hiába kapott újjat következő héten és azutén és azután, mégis akár 3 leg-leg kedvencebbet adtam rá amíg ki nem nőtte vagy meg nem kopott:D Annyira szerettem abban, hogy minden nap kimostam és szárítógéppel max 2 órán belül kész is volt. Sőt! Arra is volt példa, hogy ha valamit szerettem és volt belőle nagyobb méret akkor később ugyan azt vettük meg nagyobba.

De nem baj, így kellett lennie. Karácsonykor az összes addigi már tuti kinött ruhácskáit elajándékoztuk az árva babáknak. (Még a többit nem mertem, mert hiába gyanús, hogy nem lesz rajta 1x sem...elég bolond az idő) De lesz arra is alkalom.

háááát....így jártunk mi...(még ki sem nőtt a foga, de már 3 db ovis jelmez is várja---:S:D:D:D)

2012. febr. 15. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!