Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány db bodyja és rugija van...

Hány db bodyja és rugija van babádnak?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre,minnél nagyobb,annál több kell,mert egy nap 2 leeszi vagy összenyálazza a bodyt. Nekünk 7 db van bodyból
2012. febr. 15. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén,fogalmam sincs, mennyi van, de ennél jóval több.

Mennyi idős?

A kisfiam 21 hónapos,neki 15 db biztos van, a kislányom 2 hónapos, neki tényleg nem tudom,mert örökölt is a tesótól,meg vettünk is egy csomót.

2012. febr. 15. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van vagy 15 body, rugdalózót már nem használunk, hanem kis gatyói vannak és pulcsik, na abból is van vagy 7-8 garnitúra, plusz a kantáros nadrágok, és most jut eszembe, hogy van még vagy három-négy rugdalózója is, csak ritkán használjuk. Hord még hosszú ujjú pólókat és mellényeket is, 11 hónapos a fiam. De 7 bodyt kb. 4 nap alatt használunk el, és nem mosom külön a ruháit, csak ha összegyűlik a miénkkel együtt, így kell a több ruha.
2012. febr. 15. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem max 7 db van, ami jó rá épp. 6 hónapos, bukós, igy folyton mosok, nem gond. Nem mosom külön a cuccait. Annyi, hogy általában a bodyn van kivül egy póló is, na meg előke folyton, igy azokból megy el igazán sok. Kb. napi 10 előkét mosok.
2012. febr. 15. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Mi rengeteget kaptunk rokonoktól, ismerősöktől. Most összeszámoltam a kedvedért.

A 3 hónapos lányom ruhatára jelenleg, 62-es méretből:

32 db hosszú ujjú body

37 db rövid ujjú body

16 db hosszú ujjú rugdalózó

9 db rövid ujjú rugdalózó

26 db (hosszú ujjú) felső

29 db (rövid ujjú) póló

2 db kantáros farmer

2 db sima farmer

11 db nadrág

13 db pulóver

19 db vékony "benti" sapka

7 db vastagabb "kinti" sapka

3 db kiscipő, ebből egy csizma

Plusz vagy félmillió kiszokni.

Hmm... most, hogy így elnézem, lehet, nem járnék rosszul, ha nyitnék egy babaruha boltot :D Több, mint a fele még rajta sem volt. Itthonra minek adjam rá a szép ruhát, ha úgyis csak nyálas/tápszeres/pisis/kakis lesz? :)

2012. febr. 15. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapos.

Minimum 20 db body-ja van, egy párral több, nem tudom pontosan hány darab.

Rugit sohasem használtunk.

Nadrágjai, pólói vannak, kb. 10-10 db, és kb 7-8 pulcsi.

2012. febr. 15. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

16:26

Ennyi idősen nekünk is minimum ennyi volt :DD Megértelek.:)

2012. febr. 15. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:30:

Köszönöm, ez megnyugtató! :D Nálunk a problémát főképp az okozza, hogy durván ugyanennyi van minden méretből, egészen óvodás koráig. Szóval ilyen durva nagy fekete zsákok lepték el szerencsétlen ágyneműtartóm, a padlást, a spájzban is van egy-kettő...

13 éve született az utolsó gyermek a szűkebb-tágabb rokonságban, ismerősi körben, szóval szerintem mikor megtudták, hogy babát várunk, otthon minden anya felkiáltott: "hűű, gyerek lesz! apjuk, kócold elő a padlásról a zsákokat! vééégre nem nálunk foglalja a helyet a füstölt kolbász elől" :D

2012. febr. 15. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:

10,5 hónapos a lányom, neki hosszú és rövid ujjú bodyja legalább 40 db van összesen, van, hogy napi 3x cserélem. Leeszi, átázik, stb...

Rugija 5-6, abban alszik, nappal nem abban van.

2012. febr. 15. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Szia!20 hónapos a kislányom.

h.ujjú body:25db

nadrág:30db

r.ujjú body:20db

zokni:30pár

harisnya:10db

h.ujjú póló:10db

pulcsi:10db

sapi:2db

pizsama:10db

r.ujjú póló:5db

Ezek amik minden nap használva vannak,de ettől szerintem több rucija van.Pontosan sose számoltam.Szinte 2 napnta veszek neki valamit.Megyek vásárolni és mindig látok valami cuki ruhát.Kombidresszek a gyengéim,abból rengeteg van és főleg Scamp body-at veszek neki.:D:D

2012. febr. 15. 16:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekünk mikor még nagyon kicsike volt,1-2 hónapos,rengeteg body,rugi volt,30-40db,ki se használtuk,ezért mostani méretéhez csak 7bodyt vettem.Most 7 hós.De látom,nem lehet megúszni,hogy ne vegyek neki 15db-ot,mert egynap 2x öltöztetni kell,és így nem elég.

Köszi lányok a válaszokat:D

2012. febr. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!