Hány db bodyja és rugija van babádnak?
Őszintén,fogalmam sincs, mennyi van, de ennél jóval több.
Mennyi idős?
A kisfiam 21 hónapos,neki 15 db biztos van, a kislányom 2 hónapos, neki tényleg nem tudom,mert örökölt is a tesótól,meg vettünk is egy csomót.
Mi rengeteget kaptunk rokonoktól, ismerősöktől. Most összeszámoltam a kedvedért.
A 3 hónapos lányom ruhatára jelenleg, 62-es méretből:
32 db hosszú ujjú body
37 db rövid ujjú body
16 db hosszú ujjú rugdalózó
9 db rövid ujjú rugdalózó
26 db (hosszú ujjú) felső
29 db (rövid ujjú) póló
2 db kantáros farmer
2 db sima farmer
11 db nadrág
13 db pulóver
19 db vékony "benti" sapka
7 db vastagabb "kinti" sapka
3 db kiscipő, ebből egy csizma
Plusz vagy félmillió kiszokni.
Hmm... most, hogy így elnézem, lehet, nem járnék rosszul, ha nyitnék egy babaruha boltot :D Több, mint a fele még rajta sem volt. Itthonra minek adjam rá a szép ruhát, ha úgyis csak nyálas/tápszeres/pisis/kakis lesz? :)
7 hónapos.
Minimum 20 db body-ja van, egy párral több, nem tudom pontosan hány darab.
Rugit sohasem használtunk.
Nadrágjai, pólói vannak, kb. 10-10 db, és kb 7-8 pulcsi.
16:26
Ennyi idősen nekünk is minimum ennyi volt :DD Megértelek.:)
ma 16:30:
Köszönöm, ez megnyugtató! :D Nálunk a problémát főképp az okozza, hogy durván ugyanennyi van minden méretből, egészen óvodás koráig. Szóval ilyen durva nagy fekete zsákok lepték el szerencsétlen ágyneműtartóm, a padlást, a spájzban is van egy-kettő...
13 éve született az utolsó gyermek a szűkebb-tágabb rokonságban, ismerősi körben, szóval szerintem mikor megtudták, hogy babát várunk, otthon minden anya felkiáltott: "hűű, gyerek lesz! apjuk, kócold elő a padlásról a zsákokat! vééégre nem nálunk foglalja a helyet a füstölt kolbász elől" :D
10,5 hónapos a lányom, neki hosszú és rövid ujjú bodyja legalább 40 db van összesen, van, hogy napi 3x cserélem. Leeszi, átázik, stb...
Rugija 5-6, abban alszik, nappal nem abban van.
Szia!20 hónapos a kislányom.
h.ujjú body:25db
nadrág:30db
r.ujjú body:20db
zokni:30pár
harisnya:10db
h.ujjú póló:10db
pulcsi:10db
sapi:2db
pizsama:10db
r.ujjú póló:5db
Ezek amik minden nap használva vannak,de ettől szerintem több rucija van.Pontosan sose számoltam.Szinte 2 napnta veszek neki valamit.Megyek vásárolni és mindig látok valami cuki ruhát.Kombidresszek a gyengéim,abból rengeteg van és főleg Scamp body-at veszek neki.:D:D
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk mikor még nagyon kicsike volt,1-2 hónapos,rengeteg body,rugi volt,30-40db,ki se használtuk,ezért mostani méretéhez csak 7bodyt vettem.Most 7 hós.De látom,nem lehet megúszni,hogy ne vegyek neki 15db-ot,mert egynap 2x öltöztetni kell,és így nem elég.
Köszi lányok a válaszokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!