Van vkinek Nuk szilikon-csőrös itatópohara? (mickey egeres) Meg vagy vele elégedve? Szereti a babád? Tényleg nem csöpög?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 12:45
1/3 anonim válasza:
nekünk van! a fiam 9 hónapos most,7 hónaposan kapta azóta sem szereti...nem hajlandó csak cumisüvegből inni!ezt rázza csak és csöpögteti ki mert bizony csöpög!közel 3500 ft volt,de én egyáltalán nem vagyok elégedett vele!persze lehet ,hogy a fiam sem érett meg rá ,hogy használja!
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk is ilyen van, de nem mintás. A lányom, egy éves múlt, nagyon szereti. A mienk akkor sem csöpög, ha véletlen leesik, vagy felborul. Amióta ezt használja, kb. egy hónapja végre elég folyadékot iszik. A cumisüvegből és a kemény csőrösből szinte semmi nem fogyott.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem is a mintához ragaszkodom, csak úgy láttam, a többi nem ilyen. Bár nem ismerem a Nuk termékeket, mi mindenből Tommee Tippee-t vettünk. Annak viszont nem szilikonos csőrösei vannak, hanem bár nem műanyag, de sztem kemények. Abből nem isznak a babáim.
Most vettünk DM-es puha szilikonos csőröset,de csöpög, nehéz összerakni, bár innának belőle. Viszont így nem adom a kezükbe, mert tiszta vízes lesz mindenük...A Tommee Tippee nem csöpög viszont. Na mindegy, már nem tudom létezik-e egyáltalán jó itató. Vagy csöpögnek vagy egyáltalán nem illeszkednek a babák szájához stb...
Ha van még vkinek tapasztalata, írhat!
2012. febr. 15. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!