Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alszik ekcemas babatok?

Hogy alszik ekcemas babatok?

Figyelt kérdés

Igazabol meg csak gyanakszom ekcemara, par napja lett tiszta piros pottyos a kis teste szaraz tapintasu. Holnap viszem dokihoz o mar tobbfele gyogyszertarti kremet irt mert alapban szaraz a bore de nem hasznal semmi. Ami megremiszt nagyon az az alvas. Ejjel sokszor felsir szinte minden ejjel van olyan hogy fent vagyunk 2 orat egy huzamban mert sehogy sem jo neki, a legkisebb rezdulesre felriad. Es nappal sem alszik ma osszesen 40percet aludt ugy hogy elotte ejjel este 9 es reggel 7 kozott is fent voltunk 3 orat osszesen tobb szakaszban. Most 9ora ota mar ketszer felriadt. Lehet a bore miatt is mert faj neki? Fogzas, hasfajas temat mar ismerem, mar csak ez a tippem van. Anyatejes amugy, meg vizet sem kapott eddig. Enni sem eszik tul jol erre is mar volt vervetelunk de nem mutatott ki semmit.

tul vagyok nincs mar mas tippem. 4es fel honapos

2012. febr. 14. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:

gondolom tisztában vagy vele, hogy az ekcéma egy tünet nem pedig betegség. allergia a tünet ami a betegség.

ezt a "fogzás témát már ismerem" ezt azért egy 4 hónaposnál nem merném így kijelenteni hacsak nem 20 foga van :D

szóval simán lehet az is, pl. a szemfogak nagyon fájdalmasak... sajnos :(

na de én inkább arra gyanakodnék ami kiváltja ezt.

és ez rengeteg minden lehet, száraz levegő vagy akár tojás tej, citrusféle allergia. pl tejallergia: te iszol egy pohár tejet és száraz, ekcémás lesz a bőre, fáj a pocakja, ami miatt nem alszik...

ugyanígy millió étellel. akár csoki is lehet a ludas. vagy mosópor, öblítő, krém összetevője...

sőt, az is lehet, hogy nem jó krémmel kened, csípi a bőét.

szóval én a valós problémára gyanakodnék első körben

2012. febr. 14. 23:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Fogzasra mar gyanakodtam ezer dolgot kiprobaltam hatastalan szoval meg nem hiszem hogy az lenne azert irtam, meg azert mert a nagyfiammal mar atestunk rajta egyszer neki sosem volt ennyire veszes az alvas.

Igen tudom hogy ez tunet nekem is volt, tejtermekkel eddig nem volt bajunk de mostanaban naponta ettem narancsot en is gyanakodtam ra. Ma furdes elott bekentem neki a furdetokremmel es sirt tole lehet hogy csipte? Csak gyogyszertari van mindenbol semmi mast nem hasznalunk. Csak ugye meg nem tudja mondani hogy anya viszket.. Lehet hogy mas ekcemas babak sem alaszanak jol. Mindenesetre elhagyom a narancsot az tuti meg a tejtermekeket is egy idore.

2012. febr. 14. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!