2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Ha bírja, akkor ehet!
Az én fiamnál a banán volt a 3. íz amit megismert az alma, és az őszibarack után. Ekkor volt 6 hónapos! Soha semmi gond nem volt vele.
De hallottam már olyan babáról akinek nagyon megfogta a hasát.
Szóval kóstoltasd meg vele, és meglátod hogy reagál!
4/12 anonim válasza:
Ehet de ne túl sokat. Éretlenül szedik le és az úton, mire ideér, gázzal érlelik. A vegyszer belemegy a banán húsába is. Sajnos. (forrás: védőnő)
5/12 anonim válasza:
Menjél már ezzel a gázos baromsággal!!!!Te mindent beveszel amit mondanak neked???Ne keltsd feleslegesen a pánikot!
Válasz:ehet,már rég!
6/12 anonim válasza:
Persze, ehet.
Csak huncut gyümölcs a banán, nagyon hasfogó lehet. Amíg volt barackom a fagyóban, kevertem vele, mert az én fiam pocakját megfogja. Mint mindennél figyelni kell, hogyan reagál a baba, de ha nincs gond, eheti.
7/12 anonim válasza:
Kedves 20:54. Nem megyek és igen, beveszem. Szerinted hogy jut ide a banán? Vagy talán a Tunyogmatolcsi banánültetvényeken szedik és frissen kerül a boltokba?
8/12 anonim válasza:
Igen, de ha félsz ettől a gázérlelős dologtól, akkor vegyél neki biobanánt (bébiételben például, feltéve, ha megeszi még a pürés állagú dolgokat)
9/12 anonim válasza:
Jézusoooooooom!Mondjak valamit,mint olyan aki konyít is valamit a témához????Inkább egyen a gyereked banánt,mert 100-szor egészségesebb mint rengeteg minden amit eladnak neked "magyarként" meg "bio"-ként.Persze,persze legyünk óvatosak,de hidd el nekem,pont nem a banán az amitől tartanunk kell.
10/12 anonim válasza:
Ehet,bár én az én kislányomnak nem adtam,mert egyszer probáltam és olyan szorulása lett hogy véreset kakilt de aki birja annak lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!