17 hónapos kislányom mindent cipel. Másnál is van ilyen?
Szia!
Mi is 17hósak vagyunk:) és az én lányom is imád cipekdni.Pl apának mindig viszi az ásványvízes üveget
bármennyi is van benne.De mást is cipel pl játékok stb
Mindig attól félek, hogy sérvet kap.Ha észreveszem mindig ki szoktam venni a kezéből a nehezebb dolgokat.
Normális. Nem kell mindenben kirívóságot, vagy különlegességet látni :) Sok olyan kérdést olvasok, hogy más gyereke is játszik-e flakonnal, meg cipel-e dolgokat, meg játszik-e konyha eszközökkel (műanyaggal), meg szeret-e segíteni teregetni.
A gyerekek persze nem totál egyformán fejlődnek, de ugyanazokon a lécsőfokokon mennek keresztül, plusz-mínusz pár hónap különbséggel. Nincs semmi extra ezekben a dolgokban, ilyen korszakokat élnek.
19 hónapos kisfiú anyukája, aki szintén mindent cipel.
Nem különlegességnek látom:)csak olyan édes mikr mindent visz mindenhová:)
Csak félek hogy sérvet kap,vagy elasik valami nagy valamivel és nagyon megüti magát:(
Az én 15 hós kislányom is folyton cipekedik :D
A legcukibb, amikor a mosott ruhákat hordja nekem a kosárból. És ő is mérges szokott lenni, amikor túlvállalja magát és nem bír el egyszerre annyi mindent, mint szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!