Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos kislányom nem eszi...

9 hónapos kislányom nem eszi meg a tápszert. Adhatok neki tejitalt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Próbáltál már másfajtát is ? Semmit nem iszik? Ha nem megy, akkor adj neki azt.
2012. febr. 13. 21:22
 2/16 A kérdező kommentje:

Amit probáltam:

MilumiL

Beba

Milupa

Bebivita

dm

Rossmann

Mildibé

2012. febr. 13. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
A lányom sem itta meg a tápszert, de a Hipp folyékony tápszere bejött. Inkább hasonlít ízre a tejitalra, mint a tápszerre. Egy próbát megér, ez 10 hónapos kortól adható (a tejital meg ugye 12).
2012. febr. 13. 21:38
 4/16 A kérdező kommentje:
azt tegnap próbáltam és azt is kiköpte
2012. febr. 13. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Előbb a HIPP-et próbáld szerintem, aztán a tejitalt. De simán lehet, hogy egyiket sem fogja elfogadni egy ideig.

Telítődnek szerintem. Az én lányom legalábbis így csinálta: voltak hetek, amikor nem fogadta el egyáltalán, máskor meg csak az kellett neki. :)

2012. febr. 13. 21:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Növényi tejhelyettesítőket próbáltál már?
2012. febr. 13. 22:31
 7/16 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2012. febr. 13. 22:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de a cumisüveg nem lehet a ludas? Túl kicsi lyuk rajta, pl.? Az én lányom is 9 hós, szintén nem akarta inni a napokban a tápszer, kellett 1 hét mire rájöttem, hogy már kicsi volt neki a cumin a lyuk és ideges lett.
2012. febr. 13. 22:54
 9/16 anonim ***** válasza:

Nálunk is le kellett cserélnem a cumit, mert nem olyan sebességgel ment a kaja, ahogy a kisasszonynak kényelmes lett volna, és inkább nem evett.

Próbáld meg a tejpépet nagyon hígra készíteni, hátha az bejön neki.

Nálunk is volt egy-két nap, hogy nem csúszott a tápszer. Én vettem egy vágott tetejű cumifejet és nagyon hígra kevert tejpépet itattam vele.

2012. febr. 13. 23:23
 10/16 anonim ***** válasza:
21:38-as vagyok. Amúgy nálunk volt 2 hónap, amikor egyáltalán nem ivott tápszert a lányom. A dokinő mondta, hogy nem baj, helyettesítsük tejtermékkel, aztán hátha. És egyszer csak megitta a Hipp-et. És azt most annyira szereti, hogy már reggeli után is issza. :)
2012. febr. 14. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!