Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S! Angol víz vagy...

S. O. S! Angol víz vagy espumisan cseppek adhatóak 2 hetes babának?

Figyelt kérdés
Tápszert kap, mert nagyon kevés tejem van(azt a kicsit is megkapja) és azóta hasfájós.. 2 hetes. Adhatok neki angol vizet, vagy espumisan cseppeket??
2012. febr. 14. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
angol vizet 1 hótól, espumisan mehet
2012. febr. 14. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!!

Az infacoltól bukott, azért szeretnénk váltani.

2012. febr. 14. 16:31
 3/8 anonim ***** válasza:

MIELŐTT BÁRMIT adsz egy 2 hetes csöppségnek, azelőtt hívd fel a védőnődet, vagy a háziorvosotokat!!!!!!!

Ne hagyatkozz feltétlen arra amit itt javasolnak, név és mindenféle végzettség nélkül!!!!

Mindenképp az orvos/védőnő szava legyen a döntő!

2012. febr. 14. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen meg akartam kérdezni a védőnőt:)

Köszi a válaszod!

2012. febr. 14. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
21%

én nem adnék angol vizet, mert mikor utána néztek akkor csupa rosszat írtak róla, még olyat is találtam, hogy betiltották, mert káros a babákra és az üzletekből is visszahívták mind

Legjobb az ha valóban az orvost kérdezed

2012. febr. 14. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! A Grippe Watert csak 1 hónapos kortól lehet adni (amúgy hatásos általában, én még rosszat nem hallottam róla, de ki tudja), Espumisant újszülöttkortól kaphat.

Viszont nekem gyanús, hogy azt írtad, hogy azóta van ez, amióta a tápszert kapja, lehet hogy az a gond, esetleg váltani kellene, beszélj az orvossal erről.

2012. febr. 14. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom születése óta már a kórházban is kapott espumizánt.Most már rendbe jött 2,5 hónapos.
2012. febr. 14. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az angol víz vált be. Próbáltuk az Espumisant, Infacolt, Mecsek teát is, de az angol víz volt a leghatásosabb!
2012. febr. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!