5 hetes babám nagyon hasfájós. Adtam neki az Espumisan cseppet, de most váltottam az Infacolra. Mit lehetne tenni, hogy ne szenvedjen a kakival és a pukival nagyon?
na erre én is kíváncsi vagyok, épp most akartam feltenni ezt a kérdést. Mi 7 hetesek vagyunk, de hasonló a helyzet. 3 hetes kora óta Infacolt szedi. De nem lett sokkal jobb a helyzet, tegnap hajnali 4-kor kezdte a hasfájást, este 6-ra lett kaki. Ma újra 4-kor, eddig még semmi. Kisfiú vagy kislány. Az én babóm kislány. Milyet kakil? Mert nálunk aztán ha sikerül akkor úgy megrakja a pelust, hogy átázik. Olyan mintha hasmenése lenne. Aggódok is ez miatt.
Bocsi, hogy nem választ hanem kérdéseket kaptál tőlem, de végre valaki hasonló gondokkal.
nálunk segített az infacol,2 hét alatt!
masszírozd a pociját,és tornáztasd jó sokat minden nap!
kitartást!
fektesd hasra
masszírozd a pociját
használj melegítős dolgokat a pocira (megymag párna, hajszárító)
fektesd az alkarodra, úgy, hogy a padló felé nézzen és lógjanak a végtagjai
ki lehet már próbálni a grip watert
esetleg a babahinta is megnyugtathatja amikor fáj a hasa
ha anyatejes, akkor hagyd el a tejterméket az étkezésedből
Azért az a te étkezésed is fontos, ha szoptatsz.Semmi "K" betűs, tejtermék, napi max 1 kávé.Sok szénhidrát, és rengeteg folyadék.
Én babám is hasfájós volt, nekem ez a sok sz.ar nem jött be!!Édeskömény teát(Baba mosoly tea) itattam vele, meg kamillát felváltva.Ja meg a rántott leves, ami nálunk sokat segített.Én ettem (ittam) nagyon sokat.(Világosbarna rántást csinálsz, abba kell rakni 1 tk őrölt köményt, meg 1 pici pirospaprikát, hogy színe legyen, ezt kell kellő mennyiségű vízzel felönteni, kicsit sózni és kész is van.Mivel szerintem szörnyű íze van, ezért én tettem bele egy kis vegetát is, de ezt nem muszáj.Pirítani kell hozzá kenyérkockát, és kész is van!
Sok tornáztatás, has simogatás.Nálunk az is segített, ha hasra raktam a babám, és finoman paskoltam a popóját.
Így ennyi.. :) Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!