Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes babám nagyon hasfájós....

5 hetes babám nagyon hasfájós. Adtam neki az Espumisan cseppet, de most váltottam az Infacolra. Mit lehetne tenni, hogy ne szenvedjen a kakival és a pukival nagyon?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan tud erőlködni és kínlódni. Hogyan tudnék még neki segíteni, hogy ne szenvedjen ennyire az erőlködéstől?
2011. dec. 22. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi is csomó mindent kipróbáltunk..

Ami NEM használt: Infacol, Espumisan, Gripe water, homeopátia, édeskömény tea (ettől még jobban begörcsölt).

Ami valamit ért: melegítés (én a pelenkáját melegítettem át, azt tekertem a pocakja köré a ruhájára, vagy hajszárítóztam.. csak vigyázz, meg ne égesd!), este meleg fürcsi közben masszíroztam, meg egyébként is.. Vettünk szélcsövet, mikor már nagyon szenvedett, akkor azt használtuk.. Kamilla teát kapott 3 naponta reggel éhgyomorra 30-40-ml-t egy csapott kávéskanál cukorral, ha nem volt széklete. Minden nap napközben ánizs teát kapott.. És hason fektettük/altattuk. Azt hiszem, ennyi.

Ja, meg anti-colic cumisüveget vettünk, a Mam-nak és a Nuk-nak van ilyen, úgy tudom. Mi a Nuk-ot használjuk azóta is, én nagyon szeretem.

Fel akartam íratni a papaverines oldatot, hogy legalább az éjszakáink legyenek nyugodtabbak, mert a kisfiam átüvöltötte a fél éjszakát is. De nem írták fel, mert hogy nyugtatót tartalmaz, és ne szokjon hozzá.. Pedig csak éjjel adtam volna neki. Nálunk nagyon durva volt a pocakgond, képes volt szegénykém órákat átordítani, annyira szenvedett.. Egyszer huzamban 8 órát átsírt, csinálhattunk bármit, semmi sem volt jó. :( Ott már én is zokogtam, úgy sajnáltam.

Mindenki azt mondta, hogy ha eltelik az a bizonyos 6-8 hét, akkor el fog múlni. És tényleg elmúlt, 8 hetet betöltötte, és volt-nincs hasfájás. Előtte pár nappal kezdtem el azt, hogy csak a 2 féle teát itattam vele, semmi más csodaszert nem kapott. Nem tudom, hogy attól múlt el, vagy hogy kinőtte.. Minden esetre azóta viszont semmi ilyen gondunk nem volt, és még az éjszakákat is átalussza.

Itt egy link a masszázsra:

[link]

Kitartást nektek! Remélem hamar túl lesztek rajta!

2011. dec. 22. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!