1 éves kicsi fiam nagyon de nagyon szenved az örlő fogaktól egyszerűen nem akar kibújni, mivel már áttört de valahogy megállt a kijövetelbe. Mit adjak neki hogy ne szenvedjen?
Üdv Sorstárs!
Az én fiamnak is egyszerre négy örlő foga jön csak ő 19 hós!1 hete se éjjelünk se nappalunk!Vmelyik éjszaka ő is nagyon belázasodott!Mi is felváltva használjuk a nurofent és a Germicidet persze akkor csak ha nagyon indokolt!
Viszont mikor nincs láza de látom rajta hogy nagyon nyügi,és hogy nagyon szenved akkor chamomilla vulgaris 30 ch-t adok neki!nekünk sajnos a 15-ös semmit nem ért!A 30-ból napi 3-4X5 szemet lehet adni max a 15-ből meg korlátlanul!Azon kívül van még a Viburcol kúp ami szintén homeós,van is itthon nekünk is de már szegénynek azt nem akarom dukdosni mert ő attól is nagyon sír!persze mondjuk én sem örülnék neki!
De itt még tájékozódhatsz:
www.homeopatiainfo.hu
Remélem tudtam segíteni!
Kitartás!
Köszönöm!
Igen én is kívánom,hogy felhőtlenül bontogassák az ajándékokat!
Boldog ünnepeket neked és családodnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!