Infacol vagy Espumisan csepp? Kinek melyik vált be? És melyik meddig elég ha minden etetésnél adjátok?
Infacolt használtunk,2 hét alatt segített!
4-5 napig volt elég egy flakon!
SAB simplex nem segített, INFACOL bevált, ESPUMISAN-t nem használtam.
A hatóanyag valóban ugyanaz, mégis eltérés van az összetételében, emiatt gondolom, hogy változik kinek mi segít, vagy nem.
Kb. 10 napra elég, de van, ha napközben sokat erőlködik, nyög, feszeng, akkor dupla adagot adok neki.
nekünk is az infacol vált be, mert nehezen büfizett. volt, hogy evés után 2 órával jött ki a büfi. az infacol hamar helyre tette, 2 hetet használtuk kb.
A barátnőm kisfiának az espumisan jött be, ő meg rengeteg gázt "termelt" és puffadt.
nem tudom, hogy orvosilag/gyógyszerészileg is ez-e köztük a különbség, de mi ezt a megfigyelést tettük :)
Hatóanyag ugyan az, de az Infacol nagyobb kiszerelés így anyagilag azt érdemesebb megvenni.
Nálunk egyik sem használt, a Mecsek baby pedig kifejezetten kínozta a babámat, mert még nagyobb görcsöket okozott Neki :(
Nekünk védőnő egyből az espumisan cseppeket ajánlotta! Minden etetés előtt 25 cseppet adtam, nálunk szuperúl bevált!
Egy volt csak a gond, napi 7x 25 csepp......
NAGYON HAMAR elfogyott!
Gondoltam takarékosabb az infacol, tök jó adagolója van és sokan dícsérik!
Sajnos az akkor még 3 hetes kicsikém olyan erővel szorította össze a száját tőle hogy csak na....!
Az íze nem épp jó (kóstoltam) kicsit mentolosnak éreztem, míg az espumisan banános aromával van, azt pedig szeretik a babuk!
Nos ennyi!
Ja én hasfájásra raktam a nyakába a borostyánkő láncot 6 hetesen!
Onnantól nem igényelte minden etetés előtt a cseppeket, és nem is húzta magát már a picim :D!
Jó babázást mindenkinek :)
Szia! Mi kiprobáltuk az Infacolt, 1 hónapig használtuk, két üveg ment el, minden étkezés után kapott egy cseppentővel, és nagyon jó volt, de egy hónap után már ujra görcsökkel ébredt.Probáltuk a Mecsek babyt és a dm-es bio baby teát is, de igaz, hogy kihajtották a gázokat, de szegénykémnek jó kis görcsöket okoztak.
Nekünk a Gripe Water vált be, ugyanugy kapja minden szopizás után, de csak fürdésig és azóta nincsenek panaszaink, mennek a pukik és a széklete is rendszeres.
De mivel nincs két egyforma gyerek, igy ezek sem hatnak szerintem egyformán, sajnos ki kell kisérletezni, h nektek melyik használ, melyik a jó. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!