Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik mesekönyvet vegyem meg?

Melyik mesekönyvet vegyem meg?

Figyelt kérdés
Kaptam vásárlási utalványt, és nem szeretném eltékozolni. Van sok mesekönyvünk, de mégis erre szeretném fordítani. Gyermekem audiokazettán nagyon szereti a Bambit, gondoltam megveszem könyvben is. Vagy egyszer látta filmben a Susi és Tekergőt, esetleg azt. De lehet, hogy pont mást kéne, mert ezek úgyis megvannak más formában. Jaj nem tudom. De abszolút nem tudom, most milyen könyvet vegyek, ami jó is. Ha esetleg teljesen más könyvet ajánlotok, azt is szívesen veszem
2012. febr. 14. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány éves a gyermeked?
2012. febr. 14. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

A kettő közül én a Bambit választanám.

Én erre vágyom:

[link]

De ezek is tetszenek:

[link]

[link]

2012. febr. 14. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nemsokára 4 éves és imádja a meséket, már van amelyiknek tudja pár jellegzetes sorát. Minden napra egy mese már megvan. Mese gyűjteményes könyvünk van már, amikben állatokról szóló rövid mesék vannak. Már olyan meséket is szívesen meghallgat, amik hosszúak, nem zavarja, ha csak másnap folytatjuk.
2012. febr. 14. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Kormos István: Mesék Vackorról :)
2012. febr. 16. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Tesz-Vesz Város könyvet imádtam, nemrég került elő a kisfiam miatt (ő még azért kicsi hozzá) és még most is élénken él bennem a történet, a képek.
2012. febr. 16. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!