Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hósnak adhatok 100%os...

9 hósnak adhatok 100%os almalevet?

Figyelt kérdés
Természetesen higítva. Happy day. Ha nem mikortól lehet?
2012. febr. 14. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet adni, de csak hígítva és nem nagy menyiségben, mert könnyen szélgörcsöt okozhat a gyereknek.
2012. febr. 14. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én adnék. Esetleg azt nézd meg van-e benne valamilyen ízfokozó vagy tartósítószer.
2012. febr. 14. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én (rendszeresen) nem adnék, sajnos a 100%-os gyümölcslevek többsége nem sima préseléssel készül, mint otthon :), hanem sűrítmények visszahigításával és sok nem kívánatos dolog is lehet benne, ami a gyártás során vagy a héjról kerül bele.

A Népszabadságban volt erről nem olyan rég egy egész oldalas cikk:

[link]

, de találtam a gyártásról itt is objektívnak tűnő infót:

[link]

2012. febr. 14. 11:38
 4/5 anonim ***** válasza:
előzőnek igaza van, a 100% az az ,hogy sűrítményből van, annak a technológiája meg az eljárás mindig homály. De saját préseltet hígítva lehet adni vagy vannak irtó drágán a steinberger stb biolevek, itt külön ráírják, hogy nem sűrítmény, hanem lepréselik és pasztörizálva tartósítják nem adalékokkal.
2012. febr. 14. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hónapos kora óta 100 %-os almalevet iszik úgy, hogy szinte alig teszek bele az almaléből, és felöntöm a cumisüveg tetejéig vízzel. Sajnos Neki kell, hogy legyen valami íze és színe az innivalónak, a sima vizet még a legmelegebb nyári napon sem itta meg. Ebből a lötyiből viszont sokat megiszik, és nekem ez a fontos. Se tea, se víz, se gyümölcslé nem kell Neki, de folyadékra szüksége van. A gyerekorvosunk és a védőnő sem talált benne semmi kivetnivalót, az a lényeg, hogy igyon. Most vagyunk 13 hónaposak egyébként.
2012. febr. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!