Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik voltak 10ho körüli...

Akik voltak 10ho körüli babájukkal nyaralni/vagy készülnek, mik a tapasztalatok, jotanácsok? Hogy viseli a baba a nyaralást? Külfödre mennénk, tapasztalatok a 8-10 orás autútról, jotanácsok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 18:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Horvátországba mennénk,irjatok légyszi,nagyon izgulok hogy mindn oké lessz e?!köszi!
2009. jún. 3. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
zenélős alvós játék valami ropogtatni való ződség gyümölcs legyen nálatok. remélhetőleg jórészt aludni fog, de amikor fenn van kell neki egy kis nyújtózkodás. Múltévben balaton legtávolibb csücskén voltunk,1 megállással egész jó volt. csak kicsit hisztizett nem volt vészes.
2009. jún. 3. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne is mond mi is most készülünk igaz belföldre, de 3 órás az út és a kisasszony abszolút útálja az autósülést.Viszek 1000 játékot, meg tuljdonképpen fogalmam sincs.Na ezzel a válasszal nem mész messzire, de azért elmondtam.Sokszor meg kell állni.:-)

Jó nyaralást.

10b hós

ui:Én még attól is félek éjszaka sokszor felébred hisztizni és mi szól hozzá a többi nyaraló.

2009. jún. 3. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt olvastam itt,hogy éjszaka kell menni,mikor fektetnétek le,és akkor végig aludni fog,meg kevesebb a forgalom is.
2009. jún. 4. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!