Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tényleg hagyjam sírni?

Most tényleg hagyjam sírni?

Figyelt kérdés
Most jöttünk tanácsadásról haza és a doktornő amíg vizsgálta addig sírt a kisfiam és hidakat csinált. Két hete jöttünk haza a kórházból, lehet még mindig fél. Közölte, hogy elrontottam a gyereknevelést, mert hisztis és hagyjam sírni. Szerintetek????

2012. febr. 14. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagytam sírni a gyerekem!!!!!!!!
2012. febr. 14. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Válts orvost. Sürgősen! Aki szerint egy két hetes baba hisztis, az nem normális.
2012. febr. 14. 09:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, nem két hetes. 9 hós. Kruppos rohama volt. Azért voltunk kórházban.
2012. febr. 14. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A doki hülye:)

A miénk még szól is, pl megkapja a szurit a baba, elkezd sírni: "anyuka, MOST vegye fel!!!"

Mindig derülök is rajta, hát ki nem veszi fel a síró babáját? nyilván a dokinál fél, nem hisztis...

2012. febr. 14. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős baba nem hisztizik, nehogy már a doktornő állapítsa meg 5 perc találkozásból a babával, hogy elrontottad!!!! Idióta! Én biztosan közöltem volna vele a véleményemet, bár tudom, ha meg baj van, őhozzá kell vinni, de akkor is , mit képzel magáról??????
2012. febr. 14. 09:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom jogos a felháborodásom. De belül mélyen meg nagyon bánt, hogy ilyeneket mond. Miért baj az, hogy szeretem és nincs szívem sírni hagyni??
2012. febr. 14. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
9 hónaposan sem hisztitzik. Amúgy is mit vár az orvos? Hogy mosolyogva hagyja a gyerek hogy birizgálja? Főleg ha a kórházban is nyilván rossz élményei voltak. Én kikértem volna magamnak ott helyben.
2012. febr. 14. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban járt gyerekek 90 százaléka "hisztizik" utána az orvosnál. Teljesen természetes hogy fél a vizsgálattól. Az orvosod nem normális, és jól teszed, hogy felveszed, ha sír, ebből adódik a bizalma az anyja iránt és későbbiekben a többi emberhez bizalommal fordul majd.

Amúgy a dolog az orvoson és a gyerek személyiségén is múlik. Mi már jártunk kórházban ill. egyéb kellemetlen vizsgálatokon is, de a doktornő mindig olyan szeretettel áll neki a vizsgálatnak, hogy a fiam nem fél tőle. De a személyiségén is múlik, mert volt, hogy alig tudták branülkivételnél leszedni a hajáról a ragtapaszt a nővérek, ordított közben. Amikor végeztek felvettem és az ölemből visszamosolygott a növérkére

2012. febr. 14. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Dehogy hagyd sírni! Főleg ne kórházas megpróbáltatás után!

Ne izgulj, nem rontottál el semmit:)! Nevelni nem most kell. Persze, határokat kijelölni, szocializálni igen de a nevelés hagyományos értelemben korai.

2012. febr. 14. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A dokinődnek megérett az idő a nyugdíjra, nem bírják az idegei a gyereksírást. Ez egy hülye, hagyjad... sajnos a mi gyerekorvosunk is ilyen, csak beszólogatni tud minden anyukának. Persze, hogy megvigasztalod a gyereket, nem rontottál el semmit, nyugi, a dokinő bekattant.
2012. febr. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!