Másnak is van ilyen spórolos férje?
Ne haragudj, de ez az ember nem normális!
Hála az égnek az én párom nem ilyen, még velem sem, nem hogy a gyerekkel!
Én nem csak a férjed hibáztatom hanem téged is aki hagyja.
A szomszédnál szinte majdnem ez van és csak ámulok,hogy a mik történnek ott.
2 hetes baba mellett ha az anya nem takarít ki már veszekszik vele a párja. Amikor hazaér egyből vigyázba áll a nő és lesi minden óhaját.
Viszont volt rá példa pár éve a barátnőméknél,hogy az apa elverte a barátnőm anyukáját és a 4 hónapos gyereket is mert aznap a 3 pelenkát is telerakta. Jó ő ivott és arra kellett a pénz.
Nem sok kellett ,mert nagyon durva dolgok történtek ott és feljelentettem őket a gyámügynél,
A párod nem normális, és te sem,hogy hagyod. Olyan életetek lesz így mellette ,hogy a gyerek majd lelki beteg lesz és félni fog az apjától is.
Én nem jöttem volna össze ilyen palival, de ha a szülés után jött volna ki rajta akkor leléptem volna a gyerekkel.
Te vagy az anyja,te vagy felelős nem csak a Testi hanem a Lelki egészsége megtartásáért.
Őszinte részvétem a férjed miatt. Nem csak tahó, de hülye is. Ez sajna általában párban van.
Egy két gyermekes apuka.
az enyém minden pelenkába kakált kétóránként. A Liberóba, minden másból kijött a cucc. Gondolhatod, akkor még 25%-os DM kupon sem volt. A kicsinek a lidlis is jó, de ott tartunk, hogy 2 pelenkás gyerekem van. Muszáj cserélni rajtuk, mert húgyúti fertőzést is kaphatnak. Később sokkal többe fog kerülni a gyerek, ha közösségbe kerül. Inkább vegyetek neki turis ruhát, de nem a peluson spóroljatok.
Én enyém is szívja a fogát, hogy sok pelus fogy, meg én is, de hát ez van. Majd szobatiszták lesznek pár év múlva...akkor meg a vécépapír meg a víz fogy jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!