Ebből lehet komolyabb baja?
Igen lehet baja tőle. Esetleg adj neki kamillát. Az segit.Vagy főzz citromfű teát. Az megnyugtatja.. NEM Lehet nhogy éhes és azért sír? esetleg adj neki valamit,foglald le,nézzetek mesét együtt...
A 22hósomnak még soha nem fájt annyra. Ha nagyon rossz adhats esetleg! mondom ESETLEG homeos kupot...
Az én fiam is nagyon nehezen viseli a fogzást, most 6 hónapos és már 4 foga van, most jön neki a 5. és 6. egyszerre. Alig eszik, kb fele annyit, mint 4 hónaposan, nyügös napközben, éjszaka óránként felsír. Sokszor sír napközben is. Ilyenkor elterelem a fiyelmét a kedvenc játékával, megdögönyözöm, felveszem és sétálok vele, énekelek neki, valahogy általában sikerül megnyugtatni egy kis időre. Nagyon nehéz elaltatni is, és így is csak félórát alszik egyszerre, még kint a levegőn a babakocsiban is
Mégsem tömöm fájdalomcsillapítóval, eddig 2szer kapott Nurofent, amikor már nem bírtam idegekkel és emiatt nem tudtam sehogy megnyugtatni.
Próbálj nyugodtabb és türelmesebb lenni, mert ő is megérzi, hogy neked milyen kedved van. Tudom milyen érzés, amikor arra vágyysz, hogy bárcsak olyan nyugodt babád lenne, mint a szomszédnak stb., de ez van ezt kell elfogadni, lehet hogy ő majd 5 évesen lesz egy kisangyal
Amúgy nálunk az első hónapokban nem hasfájás volt, hanem húgyúti fertőzések sorozata, kórház stb. Mire kikezelték, jött a fogzás, eddig összesen 2 hét volt (a 7 napos antibiotikum kúrákat leszámítva közben közben) amikor pont nem volt se beteg, se a foga nem jött és egy kisangyal volt.
És beszélj az orvosoddal, és ne add neki tovább a gyógyszert, találj más megoldást.
21:43-as vagyok. Nekünk bejött, az elején hogy az ujjamat rágcsálta és masszíroztam neki, de most már hogy négy foga van így ez felejtős, mert hatalmasast harap. Van neki egy csomó rágókája, de egyiket se szereti túlzottan (még hidegen se), viszont vettem neki fogkefekészletet, és abban van egy ilyen gumis nyeles fogkefe, olyan mint egy rágóka, azt szereti. Amúgy a dentinox és társai nem ért semmit. Nálunk a figyelemelterelés vált csak be. Nagyon fárasztó egész nap mindig valami újdonságot ki találni neki, de nem bírom elviselni ha sír. Az éjszakai felsírásokat általában cumival orvosolom, azzal visszaalszik, ha ez nem megy akkor felveszem és elringatom. Ha még szopik, akkor cicire is teheted.
Amit még kipróbálhatsz: Viburcol kúp (homeopátiás), borostyánnyaklánc (állítólag csodákra képes, én még nem próbáltam). Esetleg elmehetsz homeopatához és ad neki alkati szert.
Az lenne a jó, ha elfogadná a rágókát, akkor hamarabb áttörne a fog.
Etesd sűrűbben és laktatóbb ételekkel, hogy fejlődjön és ne legyen éhes, mert lehet hogy éhes marad, csak nem akar enni a fájdalom miatt. Ha másképp nem megy, akkor adj neki ételt cumiüvegből (főzelékescumival), de előtte mindig próbáld kanállal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!