Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebből lehet komolyabb baja?

Ebből lehet komolyabb baja?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja úgy kezdjük a napot, hogy fájdalomcsillapító szirupot adok a babábnak, mert ha nem kap akkor egész nap nyügős, semmi nem jó neki, nem bírok vele.
2012. febr. 13. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Egy sima laborvizsgálatból nem derül ki a függőség!!!
2012. febr. 13. 21:20
 22/70 anonim ***** válasza:
100%

- A Nurofen belsőleges szuszpenzióhoz hasonló készítmények alkalmazása során kis mértékben fokozódhat a szívinfarktus ("miokardiális infarktus") vagy sztrók ("agyi érkatasztrófa") kialakulásának kockázata, különösen nagyobb adagok hosszabb ideig történő alkalmazása esetén. Ne lépje túl a javasolt adagot és a 3 napos kezelési időtartamot.

Ezt most másoltam ki, ne add neki tovább, próbálj más szereket, tönkreteszed szegénykémet, adj neki rágókát, cumit, hűtőrágókát, de a gyógyszert felejtsd el, és nem hiszem el, van ilyen doki, aki ezt hagyja. Beszélj homeopata dokival, menjetek el, és ő meg tudja mondani a babádnál milyen szert alkalmazhatsz, és milyen dózisba. A nurofen nem megoldás, kisfiam 21 hónapos, és volt olyan 2 hónap, hogy 10 foga jött ki, szenvedett vele rendesen, de eszembe sem jutott ennyi gyógyszerrel tömni, mert csak ártok vele. Térj egy picit észhez, és ne vedd támadásnak a segítséget.

2012. febr. 13. 21:22
 23/70 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, mire beírom, már két válasz is becsúszik. A babádnak valami komoly baja van, VIDD ORVOSHOZ!!! NORMÁLISHOZ, KÓRHÁZBA, GYEREKOSZTÁLYRA. ÉS mondd hogy 2 hónapja minden nap fájdalomcsillapító szirupot adsz Neki.Meg fognak dicsérni...
2012. febr. 13. 21:22
 24/70 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy voltam 3 napig kórházban és azt mondta a 2 orvos ott, hogy semmi más baja nincs csak a foga. Ott is csak fájdalomcsillapítót adtak neki, mert nem bírták a sírást elviselni. Van hütőrágókánk, de ha szájába vesz ordít, mert írtam bármi a fogához ér ordítt. Enni is alig akar. Na meg aludni sem tud. Homeopátiás szer meg nem segített. A géleket is próbáltuk, meg a gyógyszertárit is, de kenhettem volna neki 15 percenként. Nem hiszem el, hogy csak ő viseli ilyen rosszul a fogzást. 3 hónapos koráig a hasfájása miatt ordított, most meg ez. Néha elgondolkozom mikor lesz olyan mint a többi ennyi idős gyerek akivel el lehet menni bárhova és nem sírnak mindig, mint ő. Azt hittem hogy a hasfájása elmúlik milyen jó lesz majd, hát sajnos ez még annál is rosszabb.
2012. febr. 13. 21:30
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
A gyermeked gyógyszerfüggő! Persze biztosan fáj is neki, de már gyógyszerfüggő lett!!! Elvonási tünetei vannak! A dokinak mondtad, hogy adod neki minden nap? Addig adod neki, amíg ki nem jön a 20 foga, kb 2- 2,5 éves koráig? KOmolyan gondolkozz már! Vidd el egy normális kórházba!!! És mond el a teljes igazságot!
2012. febr. 13. 21:33
 26/70 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan bővíted a sztorit, én nem hiszem egy szavadat sem! Szegény babát sajnálom, hogy a hülye gondolkodásmódod miatt szenved!

Amúgy meg milyen hangnemben beszélsz már a babáról? Szereted egyáltalán???

2012. febr. 13. 21:34
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez tényleg durva!! Minden gyerek sír, rengeteg gyerek szenved a fogzástól, mégsem mérgezik őket a szülők nap mint nap gyógyszerrel! Olvasd el a tájékoztatót!!! Remélem ez csak egy kamu kérdés hogy menjen a vita, bár az összes válaszoló egy oldalon van... Nincs az az orvos aki ezt javasolta volna neked. Az én gyermekem is sír mégsem tömöm fájdalomcsillapítóval hogy nekem ne kelljen hallgatni :S

És ne legyél már felháborodva hogy más hagyja és egészséges a gyerek mája, ne is haragudj, inkább hallgatom, minthogy az egészségét kockáztassam!!!!

2012. febr. 13. 21:34
 28/70 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés. Ilyen "anya" nincs.
2012. febr. 13. 21:37
 29/70 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon nagyon sajnállak, biztos teljes mértékben ki vagy borulva. Gondolom Te sem így tervezted a kisbabáddal az életet. De ez tényleg nem normális. Kérj segítséget, beszélj gyerekorvossal, védőnővel, barátnővel, rokonnal, bízd másra néha, Te mozdulj ki,sétálj egyet, nyugodj meg, ne stresszelj, valami megoldás kell hogy legyen, mennyit foglalkozol vele? Mit szoktatok csinálni? Hol laktok?
2012. febr. 13. 21:37
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vegyétek komolyan!Ilyen anya nem létezhet,vagy pedig elmebeteg és akkor a gyereket elfogják venni tőle,remélhetőleg nem lesz túl késő!
2012. febr. 13. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!