Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már valaki úgy, hogy...

Volt már valaki úgy, hogy egyik napról a másikra elkezdett félni ha egyedül maradt a babájával?

Figyelt kérdés

Kislányom 7 hónapos,a párom a hét nagy részében éjjel nincs itthon, akkor dolgozik. Elmegy délután 18 körül, és csak reggel 8-9-re ér haza. Eddig nem volt ilyen, hogy féltem volna, csak 1 hete jelentkezett. Szorongok, már-már pánikolo, ha csak arra gondolok, hogy egyedül kell maradnom a babával:(

Annyira rossz, és nem tudok ellene mit tenni. Ismerős ez valakinek? Vagy egyedül vagyok ilyen fura?

2012. febr. 12. 18:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hasonló, mikor 1 éves volt a gyerek. Halál félelmem volt. Féltem hogy meghalok, és akkor mi lesz a gyerekkel, míg haza nem ér a férjem, vagy ha reggel nem kelek fel! Mindig készítettem ki neki kekeszet, innivalót, ha meghalnék, ne legyen éhen szomjan!! Szédültem, felment a pulzusom, a vérnyomásom, pánikoltam! Elmentem a háziorvoshoz, kivizsgálátatott, mondta makk egészséges vagyok, nem halok meg! Unatkoztam itthon, ez volt a baj, vissza mentem dolgozni, na azóta hogy nincs időm hülyeségeket gondolni, semmi bajom!! Párom reggeltől estig dolgozik minden nap, Nagyik vidéken, az egyedüllét ezt hozta ki! Nagyon rossz érzés a szorongás, valami elfoglaltságot találj ki!
2012. febr. 12. 19:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Hű! Na lassan eljutok án addig ameddig Te, kedves utolsó. Csak le sem mertem írni. Néha-néha vannak ilyen elmebeteg gondolataim.Pl, ma elment a férjem, én meg kicsit betegeskedtem a napokban, most is rosszul éreztem magam,megszédültem. Meg is ijedtem, mi van ha én most itt meghalok, a gyerek meg még nem is vacsorázott, nem is fogja kibírni reggelig, itt fog sírni a hullám mellett éhen. Na mindegy, gondoltam magamban, ha a férjem hív és nem veszem fel a telefont csak gondolja, hgy valami baj van. Na iden ám, de ő ilyenkor utazik, mert sofőr, tehát pesten van hajnalig mi meg lent lakunk borsodban, haza sem tud jönni. Szegény gyerek, vajon ki fogja bírni éhen? Na és itt magamra parancsoltam, hgy azonnal hagyjam abba, mert ha ezt tovább folytatom beutalom magam valami diliházba, de dilidokihoz minden bizonnyal.

Egészen biztos, hogy a magány, az egyhangúság, az ingerszegénység teszi ezt. Rájövök lassan én is. De nem tudom mit kezdhetnék magammal. Faluban lakunk, itt nagyon szórakozási lehetőség nincs, se sport, se valami klub. Kocsma van, de oda egyelőre nem akarnék menni:-) Marad a net.

2012. febr. 12. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ilyeneken agyalni. Mi lenne ha... Amikor az a nagyon nagy hó esett, elindultunk vidékre a férjemmel, a kislányunkat elvittük anyuékhoz. Egész végig az járt a fejemben, hogy mindjárt megpördül a kocsi, meghalok/unk, mi lesz a kicsivel... Borzasztó volt. Múltkor meg pont agyaltam, hogy mi lenne, ha betörnének a házba. Férjem elment dolgozni fél 6-kor, sógornőm reggel 6-ig dolgozik, szóval van egy jó óra míg egyedül vagyok a kicsivel. Erre 5:45-kor hallom, hogy nyílik a bejárati ajtó, lépések zaja, matatás, egy emberi alak elment az ajtónk előtt... Már majdnem a sírás szélén álltam, mikor is kikukucskáltam az ajtón, és láttam, hogy sógornőm hamarabb jött haza. Na ne tudd meg, hogy be voltam sz@rva... :)
2012. febr. 12. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon is ismerős:((...Én is voltam így akkor is mikor terhes voltam meg mikor még kisebbek voltak a kicsik én azért éreztem így mert támadhatónak vagyis védtelennek éreztem magam de most már hogy elmúltak 1 évesek valahogy visszajött az "erőm",próbálj ne pánikolni mert nálam is volt egyszer mikor elég gáz volt,de valahogy kösd le a gondolataid és probálj pozitívan gondolkodni,majd idővel elmúlik!!sajnos mást nem tudok neked ajánlani,...
2012. febr. 12. 21:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tényleg, nagyon köszönöm a bíztató szavakat. Komolyan kicsit meg is nyugodtam, hgy nagyjából normális dolgok zajlanak a fejemben. Kezdtem azt hinni, hogy megbuggyantam itt a nagy magányban.

Igen, nagyon jól írta az egyik válaszoló "védtelen". Na ennek érzem én is magamat. Védtelennek.

De eltelt ez az éjszaka is...:-)

2012. febr. 13. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!