Más gyereke is ilyen volt amikor elkezdett egyedül menni?
Figyelt kérdés
Nem engedi hogy fogjam a kezét,menni akar amerre ő gondolja,mindent megfogna.ez azért van mert mindent meg akar ismerni?ugye ez hogy ennyire ilyen kicsit meg fog változni?néha elég nehéz vele!2011. aug. 21. 20:59
1/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj ismerkedik a világal, próbálgatja az erejét hagyd neki.
2/4 anonim válasza:
fiam, most kezdett el igazán stabilan menni, 15 hós, 11 hónapos kora óta jár, de a nagyon stabil kb 2 hete, ez alatt azt értem, hogy nem esik hasra, megtartja az egyensúlyát ha megbotlik, és szalad is. Na nincs megállás, már én is néha ki vagyok, egyszerüen ki akar menni a világból, arra amerre ő akar...felfeldez mindent.Ő sem engedi, hogy fogjam a kezét, húzza el. Megy..megy..megy...este meg összeesik. ő nagyon jó alvó, de ha fent van egy extra sajtkukac. Én is remélem, hogy lenyugszik majd egy kicsit:-) addig, meg rohangálok utána:-)
3/4 anonim válasza:
Éppen ezen vagyok én is kibukva. Ugyanaz a szitu. A gyerekem 15 hós, 2 hete jár egyedül, azóta nem engedi, hogy megfogjam a kezét, és oda megy, ahová akar. Nem tudom, mennyire legyen engedékeny, attól félek, hogy ha ráhagyom, akkor azt fogja hinni, ez természetes, és később sem fogja engedni, hogy megfogjam a kezét. Az pedig elég nagy baj lesz, ha majd mindenhová babakocsi nélkül megyünk. Ha viszont erőszakkal fogom a kezét, akkor sír, és réngatja magát. Na most mit lehet tenni ilyen helyzetben?!
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális, mondhatni nem is értem a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!