Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hónapos náthás babának...

Egy hónapos náthás babának mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 15:25
1 2
 11/15 Andimami válasza:

Szia!

homeopátiás szerek nagyon hasznosak, mindenre megvan a megfelelő, 0 hónapostól adható. Én a homeopata info vonalat szoktam hívni (0670/376-0606). Nagyon kedvesek. Nekünk 4 hónaposan volt fülgyulladásunk, lázzal és 2 nap alatt a homeopátiával elmúlt. A lényeg, hogy az elején kapjuk el a kialakulóban lévő betegséget.

Plusz az anyatejet és az orsziporszit tudom ajánlani, ahogy az előttem szólók.

2012. febr. 16. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia, nekunk az orvos parologtatot ajanlott. Azt mondta egy honapos babanak meg ne adjunk gyogyszert , ha nem muszaly..
2012. febr. 17. 07:28
 13/15 A Tengerész ***** válasza:
Orrát takonytalanítani ha eldugul, ha csak folyik akkor semmit. Anyatej ha van bőven az jobb minden orvosságnál.
2012. febr. 18. 07:57
 14/15 anonim válasza:
Múltkor teljesen véletlenül "futottam" bele a tv műsorba, amiben homeopátiás készítményekről volt szó. Az orvos, aki nyilatkozott róluk azt mondta, hogy Ő gyerekeknek is nagyon ajánlja, mert nem lehet túladagolni és nincs bennük semmi mesterséges anyag. De az a baj velük, hogy pontosan el kell találni, hogy mi a diagnózis ugyanis nincs olyan, hogy valami másra jó, de egy kicsi hat.
2012. febr. 19. 06:56
 15/15 HabverőMakverő válasza:
szilvás buktát, mert azt szereti! :)
2012. febr. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!