Aki szopi alatt lehet terhes, hogyan vette észre? Nem lehet, hogy valaki csak nagyon későn veszi észre?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 12:06
11/19 anonim válasza:
Szia!én voltam a második válaszoló,én szetetnék már kistesót,mert szerintem lenne rá időm és energiám is!
Hát a védekezés az van is meg nincs is.. :)
nem védekezünk semmivel,csak "kelenföldön kiszálás"
csak néha nem jön össze : )
12/19 anonim válasza:
Azért jövő hét, mert nem pocsékolok rá majdnem egy ezrest fizu előtt. Ha van, megvár:)
13/19 anonim válasza:
Szia!nemtudom,hogy olvasod e még,de gondoltam megkérdezem,hogy te császáral vagy természetesen szültél?
14/19 anonim válasza:
Császárral. Még nincs tesó. De próbálkozunk:)
15/19 anonim válasza:
És neked mennyi időt mondot az orvos,mert én nem beszéltem erről dokival,és jó lenne tudni,hogy mikor jöhetne nálunk is a kistesó?!
16/19 anonim válasza:
Azt mondta ősszel egy rákszűrés és utána mehet. De mi előbb kezdtük a próbálkozást.:)
17/19 anonim válasza:
Értem,és az pontosan mennyi hónap szülés után?Már mi is ugy belevágnánk de nem merek kockáztatni.
18/19 anonim válasza:
Általában 1 évet mondanak császár után.
19/19 anonim válasza:
Akkor várok még egy kicsit,elmegyek egy nődokihoz és megkérdezem,hogy ő,hogy látja jónak!Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!