Milyenek az éjszakák a ti 1 éveseiteknél?
Szia!Úgy látszik ez az 5 órai ébredés valami bűvös szám az 1 éveseknél, mert az én gyerekem is kel akkor.Nálunk is ez van, de a fiam mindig külön szobában volt,ilyen gond nincs.Én mindig adok neki tejet és visszaalszik. Végülis fél8 körül alszik el este, gondolom megéhezik.
De van hogy többször felsír éjjel, valamikor magától visszaalszik, valamikor vízzel, valamikor megvigasztalom...
Szia!
Az én kisfiam 13 hónapos és pont az van nálunk is mint nálatok. Bízom benne, hogy kinövi.
sziasztok
vessetek meg érte-de én nem vettem ki 5kor.3napot végig szenvedtem-de nem etettem meg-és láss csodát,a 4.napon már nem ébredt fel.én a suttogóval visszaaltattam.nem volt könnyű-de megérte.ők már olyan rafináltak-hát persze,hogy jó veletek aludni-és te is tovább pihenhetsz-de mi lesz később...minél hamarabb leszoktatod-annál könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!