Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek állandóan rosszul, amikor egyedül vagyok a babámmal? Olyan pánikszerű.

Figyelt kérdés
Nem tudom, mitől lehet, eddig nem volt ilyen. Mostanában délelőtt rám tör a szorongás, utána hányinger, szédülés, szorul a torkom, mintha fojtogatnának. Van hogy lezsibbad kezem, lábam, arcom. Amint hazajön a párom, nyom nélkül elmúlik. Tudom hogy nem kellene ezen paráznom egész nap, de sajnos nem tudom kivédeni. Mi lehet ez?
2009. jún. 3. 11:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó!Csak az a baj, hogy amilyen mélyen vagyok nem vagyok képes a telefont sem felemelni.egy lelkileg egészséges ember nem nagyon értheti meg ezt.Én tökéletesen átérzem a kérdés írójának állapotát.
2009. jún. 3. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem!!Nem bántani akartalak hidd el!!De ha a párod nem segít akkor kérj segítséget máshonnan.Védőnő,gyerek doki,család?Nem jó senkinek,hogy így vagytok!De ha már ezt felismertétek akkor elindultatok egy úton,ne álljatok meg.

a kedves utólsó

2009. jún. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!