Anyukák! Fürdetés után mivel szoktátok be kenni a babátok testét, hogy ne legyen száraz?
Mutatsd meg orvosnak, bőrgyógyásznak.
A fiamnak atópiás dermatitise van, nem valami vészes tünetei voltak, száraz volt a bőre, de nem csúnyán, ill. a mellénél volt egy piros folt. Mi próbáltuk a Babét, a gyógyszertár kencéket, a bőrgyógyász által felírt kenőcsöt.
Ami jó volt:
- gyógyszerári fürdető és egy spec. testápoló, amit a bőrgyógyász írt fel
- Emolium (ez is nagyon jó volt)
Most váltottam én is hidegen sajtolt olajokra, vajakra, teljesen BIO.
Fürdővízébe teszek egy kiskanálnyi kakaóvajat, nagyon szép selymes lesz a bőre tőle.
Testápolónak shea vajat használtunk, de hogy kenhetőbb legyen kutyultam neki itthon: sheavaj + kakaóvaj + kókuszolaj
(olyan az illata fürdés után, mint a Bounty-nak:)
Szia!
Neten rendelem, bio.
Ez nem testápoló, nem fürdető, hanem vaj. Kakaóvaj.
Persze mindkét célra a legjobbak ezek a natúr kozmetikumok (szerintem:), de állagra ne várj olyat, a shea vaj és a kakaó vaj nem olyan mint egy testápoló, hanem szilárd, és a kézmelegtől olvad.
Azért olvasztottam fel gőz fölött, majd hozzákevertem a kókuszolajat, hogy még gyorsabban kenhető legyen.
Én itt szoktam vásárolni. Nagyon kedves eladó, gyorsan itt a csomag és mindig van ajándék :))) Törzsvásárlói rendszere olyan, hogy már első vásárlás után kapsz egy kódot, amivel köv. rendelésnél kiválaszthatod, mi legyen az ajándék termék.
Ja, és ingyen házhoz szállít 6000 Ft fölött.
Itt is írja, ha végigolvasod:
"csecsemőknél, kisgyermekeknél és felnőtteknél ekcéma esetén kiváltja a szteroid tartalmú kenőcsöket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!