Anyukák! Fürdetés után mivel szoktátok be kenni a babátok testét, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
Hat hónapos a babám és azt vettem észre a karján,mintha hámlana vagy száraz lenne a bőre!2012. febr. 11. 22:48
1/14 anonim válasza:
Cremor aquosus. Gyógyszertárban lehet kapni, kb 300 ft. Ez egy általános bőrápoló krém.
2/14 anonim válasza:
6 hónapos babámnál is ez a helyzet, száraz a bőre a térdénél, a könyökénél és a bordáinál, én gyógyszertári testápolóval szoktam bekenni fürdetés után és reggel amikor felöltözünk.
3/14 anonim válasza:
mutasd meg az orvosnak,mert lehet,hogy ekcémás.Egyébként szerintem legjobb az eucerin,csak drága.
4/14 anonim válasza:
Lányomat fürdés előtt átolajozom születésétől fogva, az egész testét nem csak a hajlatokat! Fürdés után pedig mindig testápolózom aromaterápiás J&J-al!
5/14 anonim válasza:
A Lipobase Repair a legjobb! Ekcémára is jó állítólag, bár mi arra nem használtuk még. De eléggé felment az ára, ezerötszáz valamennyi volt legutóbb. Viszont sokági elég.
6/14 anonim válasza:
Nekünk csak a BABE hozott változást ,de már egy kencézés után !És nem kellet az érzékeny bőre való sem csak a normál.
7/14 anonim válasza:
Cremor aqosus-t nem használnék, kőolajszármazék-tartalma miatt.
Mi sheavajat vagy kakaóvajat használunk alkalmanként, rendszeresen felesleges, a babák bőre túl jó, hogy ilyesmikkel kenegessük.
Gyógyszerész anyuka
8/14 anonim válasza:
Egyetértek a gyógyszerész anyukával, sajnos a boltban kapható babafürdetők, testápolók stb. hatalmas döntő többsége tele van kőolajszármazékkal és egyéb káros anyagokkal.
Én kizárólag foreveres termékeket használok születésüktől fogva, bőrproblémával még soha nem találkoztam egyik gyerekemnél sem.
9/14 anonim válasza:
hidegen sajtolt olajokat, zsírokat használunk mi is...Ilyenkor télen, gondolom sok ruha és hideg miatt, gyakrabban kell használni.
10/14 anonim válasza:
Elobb nezesd meg nem e ekcema.Amugy sok korhazban a Neogranormon olajat,vagy testapolot ajanljak,ezt hasznaljak a korhazak is. Mindket gyermekemnel hasznalom,soha semmi bajuk nem volt.Ahogy meg irtak elottem a BABE is nagyon jo,de ez iszonyu draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!