Mit adtok 9,5 hónapos babátoknak enni?
Figyelt kérdés
Ki, mikor, mit ad ilyen idős gyerekének? Írnátok nekem néhány ötletet? Arra is kíváncsi vagyok, hogy a nap melyik szakában, milyen ételt szoktatok készíteni. Nincs ötletem. Van babaszakácskönyvem, de abban nincs leírva, hogy reggel mi ajánlott, vagy délben, dél után. Tápszert mikor kapjon enni? Csak reggel és este? A baj az, hogy éjjel is éhes. Egyébként meg sajnos nagyon rossz evő :(2012. febr. 11. 17:58
1/6 anonim válasza:
Tápszert kap reggel és este, 210mlt.
Tízórai a következők közül,vagy néhány együtt:joghurt,túró,babapuding,tejpép,gyümölcs,keksz
Ebéd: főzelék:zöldség,hús,esetleg joghurt,tojássárgája,máj,sajt
Uzsonna: gyümölcs+joghurt,túró,keksz vagy vajas,sajtos,felvágott
2/6 anonim válasza:
ja és szoktam tízóraira vagy uzsonnára zabkását vagy tejbegrízt(csak vízben nem tejben)főzni gyümölccsel
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 11. 18:21
4/6 anonim válasza:
[link] ez jó oldal,sok jó tipp van :)(előző)
5/6 anonim válasza:
Reggeli: tejpép
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: hús+zöldség, főzelékek, tojás, heti 1X máj
Uzsonna: yoghurt, zabpehely, gyümölcs
Vacsora: kenyér valamivel (sajt, csirkemell) + 150 ml tápszer
6/6 anonim válasza:
Nálunk a 9.5 hónapos unokámnak a kedvenc vacsija a vízben főtt kukoricadara gyümölcs péppel összekeverve. Biztosítva a teli poci, és nyugodt éjszakai alvás. Nem a nagymama találmánya, hanem az anyukáé, és 3. gyermek étkeztetését gyakorolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!