Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok uzsonnára 10 hónapos...

Mit adtok uzsonnára 10 hónapos babátoknak ha nem akarja elfogadni a rizspépet/tejpépet?

Figyelt kérdés
Tejterméket (joghurt,sajt,túró stb.) nem ehet 1 éves koráig babám, de ma egyszerűen nem akarta elfogadnia rizspépet.
2012. jan. 27. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

de furcsa, hogy ehet tejpépet de tejterméket nem!

enyém 10 hónapos koráig se azt, se azt, aztán a tejtermékeket kellett, így nálunk ki is maradt a tejpép, túrókrém volt az első... :)

sinlac gyümivel vagy maradék főzelék, szendvics finom krémekkel...?

2012. jan. 27. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Az én babám HA-s rizspépet eszik. A tápszere is HA-s lett megelőzés miatt. Dokink javasolta hogy várjunk a fent felsoroltak bevezetésével.
2012. jan. 27. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
az egy dolog ogy HA tápot eszik.a enyém is azt evett mert elég sok allergiás van a családban.DE én 6 hónaposan váltottam neki.és a tejtermékeket 8 hósan elkezdtem adni. semmi baja tőle.max ha bizonyítottan allergiás akkor tényleg várj de ha nemakkor szernintem ne,mert akkor tényleg nagy esély van rá hogy allergiás lesz rájuk. védőnő mit mond?
2012. jan. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!