Mennyi pudingot adtok 10 hónapos babátoknak tízóraira, vagy uzsonnára?
Figyelt kérdés
Én a Humana pudingokat szoktam adni, de nem tudom eldönteni, hogy 1 pohárral /1 dl/, vagy 2 pohárral adjak-e neki egyszerre, mert az egyet keveslem, viszont a kettő meg már lehet sok, pedig megeszi. És nem utolsó sorban drága is!2011. máj. 2. 12:41
1/5 anonim válasza:
Én nem pudinggal etetem a gyerekem. Az maximum desszert ebéd után. És akkor biztosan elég egy is.
2/5 anonim válasza:
Miért kevés egy puding egy ekkora gyereknek?Ha megette a rendes ételt bőven elég neki egy is.Azt is ritkán.Én mondjuk sosem adtam még pudingot a kétévesemnek,de ha adnék,mindenképp ebéd után.
3/5 anonim válasza:
Hát az én kislányom 7 hónapos lesz, és tízóraira szokott kapni baba joghurtot. Vagy Humanat vagy Nestlét. 1 et szokott megenni. 10 hósan nem tudom mennyit fog, de akkor inkább csak desszertnek fogom adni, mert igaz ami igaz baromi drága. De egyébként már 10 hósnak mehetnek a tejtermékek is. Natúr joghurtok, túró ilyesmik.
4/5 anonim válasza:
Nekem is 10 hós lesz a babám, 1 pudingot/joghurtot kap tízóraira és rakok bele kb. 60 gr gyümit és az úgy elég szokott lenni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem tizóraira,uzsira lehet nekik ezt adni.Az nem fő étkezés(véleményem szerint).Az én lányom 1 éves ,de most is elég neki egy puding,van hogy azt sem eszi meg.Az hogy ebéd után megenné,még sosem fordult elő,még az ebéd adagját is ritka mikor megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!