Miért hiszi 2 órával korábban, hogy reggel van?
Sziasztok, kislányom most lesz 5 hónapos, kb. 3 hete a szokásos reggel 8 óra helyett 6 órakor kezdi meg a napját a játékkal. Szinte születésétől átaludta az éjszakát éjjel csak cumit kért. Most azonban vagy 5kor vagy 6kor enni kér és 6 óra körül kezdődik a reggeli játék 2 órát, majd jön a délelőtti alvás...stb. Légyszi segítsetek! Mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
Nem rajtad múlik, 7 hósomnál többször is voltak ilyen pár hetes időszakok. Próbálj meg örülni hogy nem 4-kor kezdi:)
De ami bevált az az hogy akármilyen ébernek is tűnik, vigyorog, indulna el, visszarakom evés után és odaülök mellé, akár a szemem is becsukom, és 90%-ban visszaalszik egy kis nézelődés után. Mindig azt hiszem hogy most aztán tuti nem fog aludni, de mégis...5 hósan még ott sem kellett ülnöm, csak kimentem és egy kis gagyarászás után elaludt.
Ill. akkor nem csinálta ezt, mikor 3-4 körül felkelt enni, akkor ugye nem volt éhes fél 6-kor. Ha nagyon nem bírod, keltsd fel akkor enni, bár nem tudom ez mennyivel jobb. Én gondolkodtam rajta, de szerencsére nincs rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!