Melyik név tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
A lehetőségek:
Dul Amira Laura
Dul Ramóna
Dul Regina
Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. febr. 10. 17:01
4/18 anonim válasza:
Hát az első variációba többször is beletört a nyelvem, ezt semmiképp se javaslom. Inkább a Regina,szép név.
5/18 anonim válasza:
Az Amira Laurát nehéz kimondani, nem is hangzik olyan szépen. Ramóna vagy Regina, nekem a Regina jobban tetszik.
6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az eddigi válaszolóknak! :)
Az utolsón jót nevettem.. :)
Írjatok még minnél többen! :)
2012. febr. 10. 17:15
7/18 A kérdező kommentje:
Bocsi..a 4-es választ íróra gondoltam az előbb..,de addíg érkezett még egy válasz :)
Neked is nagyon köszi! :)
2012. febr. 10. 17:16
8/18 anonim válasza:
Regina
A többi nekem is nyelvtörő :)
9/18 anonim válasza:
Szerintem csak Amira, hagyd el a Laurát.
10/18 anonim válasza:
Én egyből leragadtam az első variációnál, hogy milyen szép. De aztán rájöttem, hogy rosszul olvastam. Én AmiNa Laurát olvastam, biztosan azért, mert a kisfiam csoportjába nemrég kezdett egy Amina nevű kislány, és nagyon tetszik a neve.
Az Amira Laura nem jó együtt, a Ramóna nekem c...os, a Regina szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!