Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog evőeszközzel enni?

Mikor fog evőeszközzel enni?

Figyelt kérdés

Kislányom 17 hónapos.Semmi jelét nem látom,hogy evőeszközzel akarna enni.Az egyik kezében tartja a kanalat/villát a másikkal pedig eszik.Az evőeszközökkel csak játszik.Ha én rakok a kanalára ételt azt szépen megeszi róla,de magától nem akar kanalazni.

Mikor lesz ebből rendes evés?

2012. febr. 9. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én BLW szerint tápláltam hozzá, és kb. 23 hónapos koráig nem használt evőeszközt a babám, de nem is erőltettem. Aztán egyszer csak, ahogy látta ebéd közben, hogy mi kanállal eszünk, hozott egy kiskanalat, és azzal próbált enni. Nem igazán sikerült neki, de egy pár héten belül egész jól megtanulta, de azért még most is maszatol vele rendesen. :) 2 éves múlt.
2012. febr. 9. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én lányom kb. másfél évesen kezdett el egyedül enni. Addig nem érdekelte. 1-2 hét alatt belejött a dologba, már nagyon szépen és ügyesen eszik villával és kanállal is.

Ne izgulj, majd egyszer elkezdi!

2012. febr. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!