Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar enni?

Miért nem akar enni?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam, és kb. 1 hete beteg volt, a felső 2 fogánál látom, hogy piros, szerintem jön kifelé. Azóta nem hajlandó enni, hacsak a kanalat meglátja üvölt, amit nagy nehezen megeszik azt is sírva. Ma megpróbáltam az ebédjét cumisüvegből adni, annyira felhigítottam, de azt sem akarja megenni, csak sír. Nem hiszem el, hogy nem éhes. Amúgy eljátszik meg nincs vele gond, de az evés az katasztrófa. Előtte teljesen jó étvággyal evett. Mi lehet a gond? Mit tegyek?
2012. febr. 9. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Háát szegényke, tuti a foga miatt nem eszik akkor.

Esetleg próbáld meg közvetlen evés előtt bekenni neki Dentinox-szal, abban érzéstelenítő van, bár az is csak percekig hat, de viszont azt azonnal.

A másik, hogy beszélj a dokitokkal!!!!, de nekünk akkoriban azt mondta, hogy erős fogzáskor, ha látom, hogy nagyon szenved, napi 2x(éjjelre, és nap közben vmikor) adhatok neki egy fél adag Nurofent, vagy Panadolt.

PL:3napig max.2xfél adag Nurofent, és utána 3 napig max.2x Panadolt. DE TOVÁBB SEMMIKÉPP!!!! DE NKÁBB TE IS KÉRDEZD MEG A DOKIDAT!

2012. febr. 9. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is a fogára gondolok, viszont a kedvével semmi gond nincs. Nem nyűgös, nem síról. Ugyanúgy eljátszik egész nap ahogy eddig, alszik napi 2x, éjszaka is úgy ahogy alszik, kivétel, hogy 1x felébred enni, akkor a tápszert megeszi. Az evéseken kívül semmi mással nincs gond.
2012. febr. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!