Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minek a jele lehet a fehér...

Minek a jele lehet a fehér bőr szín?

Figyelt kérdés
Az átlagosnál fehérebb az 5és fél hónapos fiam bőre.Nem csak az arcán,az egész testén.Vérszegény lehet,vigyem el vérvételre?A férjem világos bőrű,de ennek ellenére aggódom!
2012. febr. 9. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom gyerekorvos/védőnő szóvá tette volna, ha nem találnák normálisnak. Vérszegénységre akkor érdemes gondolni, ha nagyon aluszékony napközben is, kókadt, bágyadt, nincs kedve mozogni. De ha ez megnyugtat, beszélj erről a gyerekorvossal, ő fog beutalót írni vérvételre.
2012. febr. 9. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon fehér a böröm,mondták is "biztos vérszegény vagy" pedig nem én ilyen vagyok. Söt még a vérvételem is jó. Ha a párod nagyon fehér bőrü akkor biztos rá hasonlit. 24hkm
2012. febr. 9. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég fehér bőrű vagyok a kislányom is az.Aznap mikor hazajöhettünk a kórházból a doktornő megvizsgálta és mondta hogy milyen fehér bőrű,de aztán meglátott engem és csak annyit mondott látom az anyuka is fehér bőrű akkor nincs gond.
2012. febr. 9. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is nagyon fehér bőrű, de szerintem gyönyörű. És neki hófehér a haja is. Nálunk a papa fehér bőrű, de azért nem ennyire. A naptól viszont óvjad majd nagyon. Nekünk a Bebe naptejet ajánlották, 50-est persze.
2012. febr. 9. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
[link] Köszönöm a válaszokat!A védőnő jegyezte meg 1 hete,hogy az ő szavaival éljek:"Milyen hóka ez a gyerek!"na azóta aggódom!Itt egy kép is róla!Nem szeretném szadizni,de az ő érdekében azért lehet,hogy kérek egy vérképet!
2012. febr. 10. 07:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagy a kontraszt mert a haja meg nagyon sötét. Nekem is mindig mondják milyen fehér a bőre. Persze ha téged az megnyugtat, akkor vizsgáltasd meg, jobb félni mint megijedni. Egy kis vérvétellel még nem szadizod. Nagyon aranyos a babád.
2012. febr. 10. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!