Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyéves baba már el tudja...

Egyéves baba már el tudja fújni a szülinapi gyertyát?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem, hogy is tudná. Ha csak nincs külön tanítva rá, azt meg nem érdemes.
2012. febr. 9. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom sem tudta elfújni az első szőlinapi gyertyáját, még túl kicsi volt hozzá.

2012. febr. 9. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom el tudta fújni, már egy éves kora előtt, mutattuk neki, de csak érdekességképpen, és megtetszett neki, egy éves korára tökéletesítette a tudást. Ezt nem dicsekvésnek írom, mielőtt valaki lehurrogna, ő ebben volt ügyes, de beszéd terén még nem tart ott, ahol más gyerkőcök az ő korában, pedig mondókázunk, énekelünk, mégsem mondja csak az első szótagokat, és az egy tagból álló szavakat. Szerintem az a szép az egészben, hogy minden gyerek más, az egyik ebben ügyesebb, a másik abban. Pl. az én lányom 2 évesen ügyesen fújta a buborékot, de nem tud szívószállal inni, más gyereke meg azt tudja, nem lehet általánosítani:)
2012. febr. 9. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyém sem tudta, a 2. on is nagyon nagy erőfeszítés kellett hozzá, a harmadikon már ment neki :)
2012. febr. 9. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányom 13 hónaposan jött rá, hogyan kell fújni, de még ekkor nem volt olyan ereje, hogy el is tudjon fújni egy gyertyát.
2012. febr. 9. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
11 hós a kislányom. Már tud fújni, mert mikor túlmelegítem a kaját véletlenül akkor mindig fújom neki, mielőtt odaadom, és ő is fújja :)) De tuti nem lesz annyi ereje, hogy egy gyertyát elfújjon. Meg szerintem nem is fogja érteni, hogy most miért kell fújni. Mert csak akkor fúj, ha a kanál megy a szájához :))
2012. febr. 9. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

1 évesen már fújkált a lányom, de nem olyan erővel, hogy a gyertya lángja elaludjon tőle. Szóval inkább csak szuszakolt, de nagyon cuki volt.

A nagyobbik lányom 1 évesen még csak nézte, 2 évesen elfújta, 3 évesen is elfújta az összeset :)

2012. febr. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!