Rá lesz írva a dobozra, hogy mikor, de valószínűleg 10 hónapos kortól lehet 3-as tápszert innia. Viszont előfordulhat, hogy neki nem elég a 2-es mondjuk 9 és 1/2 hónaposan, akkor nyugodtan válthatsz már, nem lesz baja. A 3-as sokkal laktatóbb.
2012. febr. 9. 11:23
2/8 anonim válasza:
Nincs 3-as.Azt mondták h a 2-est lehet végig.De szerintem nem lesz olyan tápláló 1 évesen,mint pl 8 hónaposan.Nem is értem.
2012. febr. 9. 11:56
3/8 A kérdező kommentje:
1 éves lesz a fiam, és pont ez a bajom. Hozzáteszem külföldön élünk, lehet, hogy itt máshogy van? Nem tudom. Most reggel 200-240-et iszik, de 2 óra múlva már jöhet a 200 tízórai. Ma voltunk vizsgálaton, mivel még nem nőtte ki, továbbra is ezt kell kapnia, nálunk előre felírják a receptet fél évre, de csak hogy korának megfelelőt. Hát nem tudom, két hónap múlva mondjuk a reggeli után egy órával kér-e majd tízórait...
2012. febr. 9. 12:26
4/8 anonim válasza:
Nincs belőle csak 2-es. Adjál neki szilárd reggelit, és arra a tápszert, akkor nem fog megéhezni egy órán belül, egyévesen már egész nyugodtan ehet kenyeret vmilyen feltéttel. Emellett pedig könnyen készíthetsz a tápszerből laktató tejpépet (veszek babáknak való gabonapehyhet, vagy pehelymixet, és elkészített tápszerrel engeded fel, majd ízesíted pl gyümölcspürével), nálunk nagyon sokáig ez volt vagy a reggeli vagy a vacsora, bár egyéves kora óta inkább velünk eszi a szendvicset, vagy épp ami van.
2012. febr. 9. 12:51
5/8 anonim válasza:
3 éves pepti plus 2-t kap reggel este. Ez a tejcsi, olcsóbb, mint a rizstej.
2012. febr. 9. 13:24
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, még a pepti plus 2-re gondoltam, amit láttam a neten. Majd a gyógyszertárban megkérdezem, bár azok akkora parasztok... na mindegy.
Igen, jó lenne szilárd reggelire, szerintem kenyér lesz, csak félek, nem fogja meginni a tápszerét, és még azért szeretném egy darabig, ha reggel-este megmaradna. De megpróbálom holnap szendviccsel és az itatópoharában a tápszert, kenyérre szeret inni.
Köszönöm a válaszokat!
Még annyit kérdezhetek, hogy a pepti plus 2-t mióta issza a gyermeked?
2012. febr. 9. 13:28
7/8 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok: kb 7 hós korától kapja, a neve változott ezidő alatt, a tápszer maga, sztem, nem, most milumil pepti plus 2-nek hívják, 6 hós kortól lehet adni
2012. febr. 9. 14:27
8/8 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Kb 7 hós kora óta kapja a pepti plus 2-t. A 3 évesenek azért kell, mert ebben pont annyi a vitamin meg az egyéb hasznos dolgok, mint amennyi kell egy ekkora gyereknek és ugye a tej hiánya miatt nem kapja meg a szervezete. Jelenleg 2*2 decit kell innia, így megvan a napi kálcium és magnézium szükséglete.
Igy van, mostmár milumil a neve. De nem tudom megszokni. Szakorvos írja fel, Nekünk már csak 200 ft körül van egy doboz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!