Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies premium pelusrol...

Huggies premium pelusrol vélemény? A pampers nem válik be. :- ( (

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nappal elmegy a Pampers, éjszakára viszont kevés...

Éjszakára Huggiest vagy Liberot használunk (a Libero azért jobban bevált, legalábbis nekünk...)

18 hónapos nagylány anyukája

2012. febr. 8. 14:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Oldalt ez is olyan mint a pampers?Nem merev ugye?
2012. febr. 8. 14:58
 13/18 kíváncsicska ***** válasza:
Nekünk csak a huggies vált be.Éjszaka is kibírja eddig a pelus pedig éjfélkor cserélek utoljára és reggel 7 körül.Mondjuk mi még csak a 2-es méretnél tartunk de eddig ez a legjobb nekünk.
2012. febr. 8. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk sem vált be. A Huggies-ból kipisilt fiam, lányom is. Hasonlóképpen a pampers-hez (kék, sárga). Nekünk éjszakára eddig csak a Libero vált be.
2012. febr. 8. 18:07
 15/18 anonim ***** válasza:
A Huggies prémiumnak szerintem nagyon rossz anyaga van. A kisfiam folyton beleizzadt, alig vártam, hogy elfogyjon. Ha nagyon ragaszkodsz a Huggieshoz akkor én az economyt ajánlom. Egyébként az éjszakákat nálunk a Dm-es pelenka bírja csak ki. Nappalra pedig az Aldi sajátmárkás pelusát haszbáljuk.Nagyon jó minőégű és olcsó.
2012. febr. 8. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha a Pampers nem vált be akkor a Huggiesban nem fogsz csalódni szerintem.De csak a premiumot vedd, az economy (piros csomag)sehol nem gumis, a premium viszont a derekánál és a combjánál is!Főleg akkor fog bejönni, ha combos a babád.

Ajánlom még a Liberót, én most vettem először, mert olcsóbbra jött ki a kuponokkal, mint a Huggies és nagyon meg vagyok vele elégedve!Szinte bűntudatom van, hogy eddig nem ezt adtam a lányomra :)

De visszatérve:Nyugodtan próbáld ki a Huggiest:)

13 hós kiscsaj anyuja

2012. febr. 8. 21:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen combos hasa semmi de combi az hurkás...:-))

Köszönöm a válaszokat akko veszek prémiumot...:-)

2012. febr. 9. 14:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Bocsi akkor...:-))Na megyek aludni egy kicsit mert már irni sem tudok..:-((
2012. febr. 9. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!