Huggies premium pelusrol vélemény? A pampers nem válik be. :- ( (
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 14:37
1/18 anonim válasza:
Én nem szerettem, és a babám se.
Libero jött be, amikor a pampers nem.
Ez az első babámnál volt.
Másodiknak bejön a pampers (de a huggies neki sem).
2/18 anonim válasza:
Nekünk a Huggies sem jött be. Végül a DM-es Babylove pelusnál kötöttünk ki, az nagyon jó lett a lányomnak.
Viszont ki kell próbálni, mert ettől még a Huggies is bejöhet nektek.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod....a pampersből kipisil...:-((
2012. febr. 8. 14:41
4/18 anonim válasza:
Nálunk a Huggies a nyerő! Aránylag jó áron van, nem folyik ki soha semmi.
5/18 A kérdező kommentje:
Éjszakát nem birja ki a pampers sajna pedig szeretem....
2012. febr. 8. 14:42
6/18 anonim válasza:
sajnos ki kell probalni, nalunk eddig csak a Huggies valt be mar tobb meretben is
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm elég szimpatikus a pelenka lehet kipróbálom van kis csomagos is vagy csak nagy???
2012. febr. 8. 14:47
8/18 anonim válasza:
Nappalra bevált a Huggies, de éjszakára nem. Én is Babylove pelust veszek éjszakára, az kibírja.
Én amúgy Huggiest csak nagy csomagban vettem eddig, nem tudom, hogy van-e kicsi.
9/18 anonim válasza:
Nekünk is bejött, inkább a pampersre hasonlít, mint a Liberóra, DM-esre. Kibírja a kislányomnál az éjszakát, nem folyik ki belőle semmi, és nem olyan nagy a popsiján a "csomag", mint a L., DM-es esetén.
10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget.Kipróbálom remélem beválik!!!:-))
2012. febr. 8. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!