Hány kg volt babád, amikor Pampers 3-as pelusról 4-re váltottál?
Figyelt kérdés
Múlt héten vettem egy 96 db-os 3-as pelust. A babám 6 kg fölött van picivel. Legközelebb érdemes 4-es méretet vennem? Kis combos baba.2011. júl. 9. 14:06
1/13 anonim válasza:
Kb. most 7,5 kiló és most váltunk. :)
2/13 A kérdező kommentje:
:) Mennyi idős most?
2011. júl. 9. 14:21
3/13 anonim válasza:
Az én babám most 8390gramm, és most fogok váltani, mert látom, hogy most már a derekánál rövid. az hogy combos, szerintem nem meghatározó,mert hát ugye gumis. Ki kell szerintem használni a méreteket, mert a nagyobban kevesebb van, drágábbért:(
4/13 anonim válasza:
A kislanyom is majdnem 8 kg volt amikor valtottam. De nala nem a combija miatt, mert o eleg filigran kiscsaj :) Nalunk az volt a baj, hogy elol kifolyt mar parszor a pisi, ezert valtottam. Azota nincs baleset.
5/13 anonim válasza:
Jövő héten lesz 6 hónapos a babám. 5 hónaposan mért 64cm, 6,5kg-t a védőnő. Szerintem 1 hónap alatt szépen hízott, de nincs mérlegünk, így pontosan nem tudom, mennyit.
Kb. két hete vettem a 3-as méretből 150 db-osat. Szerintem simán el fogjuk használni még. De ha esetleg éjjel már kifolyik majd mire a csomag végére érünk, nappalra akkor is biztos jó lesz még.
Miért akarnál nagyobbat venni?
6/13 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok meddig tudjuk ezt a mértet használni. Nem akarok úgy járni mint a 2-es mérettel ami elvileg 6 kg jó, de épphogy 5 kg lett és mindig kifolyt belőle a pisi. Előtte nem. Mint tudjuk nem olyan olcsó és nem akarok úgy járni hogy megveszek egy nagy csomaggal és utána nem jó. Szóval érdekelt ki meddig tudta használni. Ha nem muszáj nem akarok váltani. Most 3,5 hónapos a lánykám.
2011. júl. 9. 15:04
7/13 anonim válasza:
akkor válthattok kicsit hamarabb. mi kb. 6.5 kg-ig használtuk a 2-est, ő elég hosszú is. (bár hurka is van :))
most 3-ast használunk 7.6 kg-al.
9/13 anonim válasza:
Az én kislányom 9.5kg és még mindig jó a 3-as.
10/13 anonim válasza:
8,7 kg körül van a lányom, és még van kb. 70 db ilyen pelusunk, szerintem simán el fogjuk tudni használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!