Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos volt a babád,...

Hány hónapos volt a babád, amikor 4-es pelusról 5-ösre váltottál?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert az én babám most 13 hónapos, és 10 kg.Születése óta ugyanazt a pelust használjuk, sosem volt baleset.Most meg folyamatosan átázik, azon gondolkodok, hogy egyel nagyobb méretre váltok.
2011. márc. 21. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nem éppen a kérdésedre válaszolok, mert az én babám még csak 16 hónapos, 11kg és még a 4-es Pampers-t használjuk, és ahogy elnéztem, még pár hónapig ez a méret marad, mert bőven jó még neki. Nem tudom te milyen márkájú pelenkát használsz, de az nem lehet, hogy csak sűrűbben kellene cserélni a baba alatt a pelust, mert már többet pisil? Nem biztos, hogy az 5-ös méretű pelenka jó ötlet egy 10 kg-s babának.
2011. márc. 21. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Kb. 10,5 kg volt a kisfiam, amikor a négyesről ötösre kellett váltanunk. Kg alapján hiába lett volna jó a négyes, de nem bírta pisivel, sem a 4+. Így muszáj volt bevetni az ötöset. 11 hónapos kora körül volt ez.
2011. márc. 21. 08:41
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mi is a Pamperst használjuk.Lehet, hogy többet pisil,nappal kicserélem gyakrabban, ez nem is gond, inkább az éjszaka.Reggelre átázik.Azért felkelteni nem akarom, hogy kicseréljem.Vagy akkor éjszakára másikat próbáljunk ki?De a Pampershez meg ragaszkodok, mert 1 évig azért bevállt...

2011. márc. 21. 08:43
 4/10 anonim ***** válasza:

19 hónaposan még 4-est használunk, igaz a kislányom vékonyka, 10,5 kilós. Reményeim szerint a nyáron leszokunk, és akkor 5-re már nem lesz szükség.

Nagyobbik lányom 3,5 éves lesz nemsokára, ő hordott 5öset egy ideig, szerintem két éves kora körül váltottunk. Viszont most hagyta el teljesen a pelust, mert nem volt hajlandó bilibe kakilni. Kakiláshoz jó volt rá a 4-es (mert ugye folyadékot nem kellett felszívni...) Ö 14 kiló.

Mi Babylove-t használunk, nekünk jól bevált.

2011. márc. 21. 08:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem márkát válts, ne méretet. A Pampers nekem sem vált be egyik gyermekemnél sem. Nekünk a legjobb a Huggies. A 12 hónapos fiam több mint 12 kiló, és még mindig a 4-est használjuk, és még soha nem ázott át. Az 5-ös méretig a nagynál sem jutottunk el, mert 24 hónaposan szobatiszta lett, és addig elég volt a 4-es, esetleg a 4+-os méret.
2011. márc. 21. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:
23 hónaposan váltottunk 5-ösre.
2011. márc. 21. 09:37
 7/10 anonim ***** válasza:
21 hónaposom van. Kb 19 hónapos kora körül váltottunk, de nem 5-ösre, hanem 4+-osra, mert az 5 nagy volt, a 4 meg kicsi. Most még bírja a 4+-os, igaz éjjel átázik :( de már vettünk 5-ös pelust is, de még mindig nagy picit. (88 cm 11,5 kg körüli a fiam)
2011. márc. 21. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Most lesz 1 éves a Kislányom és Pampers 5-öst használ. 10,5 kiló, és azért váltottunk kb. egy hónapja az 5-re, mert borzasztóan elszorította a hurkás combját.
2011. márc. 21. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
1,5 éves volt a fiam.nálunk is balesetek voltak folyton.pedig a 4-es pelus súlyilag még bőven jó lett volna,mert 17 kg-ig jó ha jól emlékszem a fiam akkor meg csak 10,5 kg volt.próbáljatok ki egyel nagyobbat,ha az nem válik be akkor másik pelus.
2011. márc. 21. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Sosem használtunk 5-ös pelenkát, még 4+-t sem. A nagyfiam 2,5 évesen, 12 kg-san lett szobatiszta, a 4-es DM babylove pelenkát használtuk végig.

Szerintem is a pampers-t cseréld le, éjszakára mindenképp egy vastagabb típusura, mint libero, dm. A pampers vékony, ha nagyobbat veszel, akkor meg kifolyik oldalt.

A kisebbik fiam 14 hónapos, 10 kg, de még a 4-es is elég nagy rá szélességben, szerintem az 5-ös lötyögne rajta.

2011. márc. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!