Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vaterás Anyukák! Fel merjem...

Vaterás Anyukák! Fel merjem tenni 1ft-ért majdnem 100db-os szép, megkímélt 90%ban márkás kislány ruhákat és kiegészítőket?

Figyelt kérdés
Anno én vettem kb 30db-osat 4000 forint körül. Félek, hogy a sajátom ennyiért menne el, amit szerintem elég karcsaú lenne érte. Fix árat nem állítok be, mert a sok hiéna úgysem venné meg, csak alkudozna. Hogy csináljam meg, hogy én is jól járjak? :-)
2012. febr. 8. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Állíts be minimálárat mindenképp, vagy tedd fel annyiért, amennyit minimum szeretnél értük kapni. Egyébként így is fognak alkudozni.

Én sem mertem felrakni a méregdrága gyerekülésünket kevesebbért, mint amennyit minimum szeretnék érte. Így is alkudoznak folyton, már nagyon elegem van belőle, értem, hogy mindenki szeretne olcsóbban hozzájutni dolgokhoz (én is rengeteget vásárolok vaterán), de nem fogok áron alul egy újszerű hibátlan gyerekülést 10 ezerét oda adni!

Meg én is jártam már pórul ruhákkal. 27 darabos gyönyörűséges ruhacsomagom ment el 2000 ft-ért, azt hittem a guta megüt. Azóta nem teszek fel semmit 1 ft-ért.

2012. febr. 8. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se tedd fel 1 Ft-ért, ill. állíts be minimálárat és mellette még tehetsz fel fix árat is, hátha megkapod érte.

Viszont a 100 db, az szerintem túl sok, ha főleg kis méret, akkor inkább szedd szét több csomagba (én 3-4 csomagba szedném) és valamilyen szisztéma szerint csoportosítanám, pl. a legszebbeket külön csomagba magasabb áron, vagy ha van benne uniszex, akkor azokat külön, mert azt kisfiúnak is megvhetik. Ennyi ruhát egy kisbaba nem is tud felvenni, mert már kinövi addigra.

Nem tudom, a többiek mit gondolnak, de szerintem mostanában egyre rosszabb a vatera, mindenki 1 Ft-ért akar vásárolni, viszont tele van egy csomó elnyűtt cuccal, egyre nehezebb átlátni és jó dolgokat találni.

Szóval szerintem eladóként és vevőként is nehezebb lett, mint korábban (bocsánat az offért, csak úgy kikívánkozott belőlem).

2012. febr. 8. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Off: igazad van, kedves előző! Mindenki ingyen akar mindent, és fenn van egy csomó vacak. Sokszor csak nézek, hogy ilyenért pénzt kér?!
2012. febr. 8. 15:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én mondjunk haraptam volna a 100db körüli csomagokra, de olyan aukciót már nem is figyelek, amin már van legalább 10 licit, mert ha kinevettek, han nem... Volt 1-2x olyan alkalom, amikor az utolsó pár mp-ben licitáltam olyan dologra, amit nagyon szerettem volna.. Na és olyankor rohadtul elkezdek izgulni, volt már amikor 140 lett a pulzusom :) :D Na és amikor meg nem is nyertem meg...bőgtem :D

Lényeg a lényeg, szerettem volna nagyon egy ruhacsomagot, kb 110 db biztos volt(rugdalózó, body, napozó, kisruhák, sapka, zokni, kifogó..szóval minden, ami kell), és az olyan 14-15ért ment el

2012. febr. 8. 16:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja és igen, rengeteg használhatatlan dolgot tesznek fel nagyon sokan, és nem is értem ilyenkor mi játszódik le a fejükben!? Magamból kiindulva, még gondolni sem mernék rá, hogy hasonlókat tegyek fel...
2012. febr. 8. 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia!Pár hónapja tél elején én kb. 100 db-os kisfiú ruhacsomagot raktam fel,0-6 hóig,fix 16000-ért.Nem sokra rá el is vitték,és nagyon hálásak voltak érte,kedves vevők voltak.Kb. 2-szer hirdettem meg,másodjára rögtön leütötték,holott csak egyetlen egy aukciómegfigyelő volt rajta.Én 1 ft-ért nem rakok fel semmit,egyszer megtettem,keserű tapasztalatom volt.Az enyémek olyan nagyon nem is voltak márkásak,de szépek voltak,és nem volt sok csip-csup dolog benne(előke,meg zokni),ruha volt javarészt+két overál (azok nem a legjobbak voltak).
2012. febr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!