Lehet facsart narancslével hígítani az ebédet?
fiam 5.5 hónapos tápszeres.
Eddig evett már üvegeseket ebédre, de most újra megpróbálnám a főtt krumplit alma pürével. ezt már kapott régebben, csak megfogta a pocakját. most hígítanám neki narancslével. szerintetek?
Kislányom pont ekkora volt, amikor "szorulásos" gondokkal küzdöttünk. A doki pont a narancslevet ajánlotta megoldásnak. (úgy mondta, hogy ilyenkor még elvileg nem nagyon szoktak narancsot adni, de ebben az esetben lehet)
A kipróbálásig nem jutottunk el, mert szerencsére magától rendeződött a "kaki-gond".:)
Csak akkor ha már kóstolta .Vagy nagyon keveset,nehogy kicsapja vagy fájjon tőle a hasa.De ha semmi baja tőle akkor máskor már nyugodtan hígíthatod.És inni is adhatod neki.
Az én babám is 5.5 hós és imádja!!!!
Van ismerősöm akinél a narancslével rendeződött a gond! Próbáld ki és figyeld nem e üti ki!Sok sikert!
A kórházi szleng szerinti limonádé, a babáknak az első napokban adott víz+cukor+ C-vitamin(aszkorbinsav, patikában is kapható). Nem citrom!
Nem értem a lepontozást, második hozzászóló vagyok.
Nem azt írtam, hogy ne add neki, csak annyit írtam, hogy nem ajánlott, ezt pedig nem a kisujjamból szoptam. A gyermekegészségügyi kiskönyvben is 1 év utánra írják, a védőnőtől is ezt hallottam.
12.01-es vagyok.
Előttem csavarták a citromot!!
Amúgy felesleges egymás nyakának esni,mert ahány orvos,védőnő,könyv és anya annyi szokás és tanács.
köszönöm mindenkinek!
Én nem pontoztam le senkit, örülök, hogy írtatok! :)
túl vagyunk az ebéden, nagyon ízlett neki, tetszett neki a narancsos íz.
Most már a "hatást" várjuk! jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!