Győri anyuka vagyok egy fél éves kislányom van. Kismamát keresnék aki szivesen sétálna, levegőzne nagyokat a kicsivel, majd jóidőben!?
Szia!
nekem 7 hónapos a kisfiam.Én is örülnék egy velünk együtt nődögélő Picurnak és anyukájának, akivel lehet sétálni ,beszélgetni.
Hol laktok? Mesélj magatokról ha van kedved.
Tisztelettudóan elnézést kértem, hogy beleszólok, de szükségesnek éreztem, mivel:
- a kérdés teljesen félreérthető volt, mást jelentett a helytelen használat miatt
- az intelligens emberek örülni szoktak, ha a tudásuk a világról gyarapodik, és ez különösen fontos, ha az anyanyelvükről van szó, valamint ha mostantól tudásukat a gyermeküknek szeretnék átadni.
peace and love hölgyeim...
ha már a szakzsargonnál tartunk én pl orvosi berkekben (ügyeleten, sebészeten, zárójelentésen egyeben) Szoptatós kismama-ként szerepelek. Tudtommal a gyermek egy éves koráig használatos a kismama kifejezés,utána kisgyermekes édesanya a megfelelő :)
jóéjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!