Mit csináljak? 3 kiló 25 dekával született a kisfiam, most egy hónaposak vagyunk és már 4 kiló 30 a súlya. Anyatejes baba, és az a baj, hogy félek hogy sok ez neki. néha zöldes a kakija, de nem tudom mit tehetnék.
Nem biztos, hogy éhes ilyenkor. nem húzkodja a lábait? az is lehet, hogy fáj a hasa! én is jártam így az elején. aztán mindig ciciztettem, utána még jobban sírt. és a védőnő mondta, hogy próbáljak neki Espumisant adni, mert nem biztos, hogy az éhségtől sír. segített neki a gázképződésben, és nem volt sírás utána már nálunk.
Esetleg dokitól kérdezd meg.
Abból gondolom, hogy nem lehet nagyon éhes, hogy szépen hízik. Ha annyira kevés tejet enne, nem növekedne így.
Egyetértek az első kettővel!
A baba egyáltalán nem mindig az éhség miatt ír, az csak egy az ezer okból! Nem kell mindig etetni! A babák sajnos általában sírnak...
amikor nagyon sír, biztos a hasa fáj
Én fiam 5 hetes, szépen gyarapszik, hasonlóan a tiedhez.
Anyatejes:))) Én minden előzetes elképzelésemmel szemben szoktam neki néhány korty forralt vizet adni, ha nagyon korán sír és azt gondolom, még nincs ideje az evésnek. Ha tényleg éhes, folytatja a sírást, ha más baja volt, általában segít:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!