Mi a véleményetek a Barnabás névről?
Figyelt kérdés
Kisfiunk lesz és nekem nagyon tetszik, férjemnek is!Hordható név ez mostanában?:)
Nektek tetszik?
2012. febr. 7. 16:46
1/10 anonim válasza:
mostanáben felénk többen is adják/adták.
nekem egy kicsit mély hangzású,és hát a barnaszín jut róla eszembe .. :-)) de amúgy hordható név!
de az a lényeg hogy nektek tetszen.
2/10 anonim válasza:
Szerintem bátran adható!:) Lehet aranyosan becézni kisgyerkőcnek, és felnőtt korban sem adódik vele probléma.:D
3/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik, becézve is aranyos(Barni, Barnus).
4/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, de egyre többen adják mostanság.
5/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, csak az a bajom vele, hogy tömegnév lett. Nagyon sokan adják most ezt a nevet. Bár ha titeket nem zavar, akkor jó.
6/10 anonim válasza:
Imádom ezt a nevet,nálam benne volt az első háromban :)
8/10 anonim válasza:
Az én fiamat így hívják, de csak azért mert a férjem nem akart Barnát adni neki, így kompromisszumos megoldás született. :))
Részemről imádom, és annyira becézhető. :)
9/10 kíváncsicska válasza:
Nekem is tetszik.Lehet hogy tömegnév lett lesz de annyi féle képp lehet becézni és szerintem a Barn mint becézés ritka.Akit én ismerek nekem annó még így mutatkozott be, hogy Barna vagyok.Azóta sem hallom így túl sűrün :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!